Bli proffs i ditt eget kök

Matkunskap Köksredskap
Snart är den här!

Snart är den här!

Tack vare 633 fantastiska backers på Kickstarter så ska den ultimata kökstermometern snart bli verklighet. Produktion pågår och för lansering i oktober.

Läs mer

Sautera som ett proffs

Sautera som ett proffs

I proffsköket går sauteusen varm när det ska serveras fräscha, krispiga och rykande heta smårätter, tillbehör och garnityrer. Sautera mera hemma!

Köp här

Allt om grill

Allt om grill

Den glödheta säsongen pågår för fullt. För proffsiga tips och massor med inspiration, sök på "grill" (i sökrutan uppe till vänster).

Läs mer

grillad korv PS

"Dagen efter midsommar-recept"

Jun 23, 2018

Det kan vara svårt att komma på vad man ska äta dagen efter mathögtider där man vet exakt vad det blir för mat, midsommar till exempel. Får vi föreslå vår receptbank av och för matnördar?

Läs mer
jordgubbstårta PS

Tårtinspiration

Jun 22, 2018

Tårtor är inget vi hittills har diskuterat med kockarna i vårt nätverk, men både bloggare och följare har kommit med proffsiga och inspirerande tårttips som du hittar på vår hemsida. Glad midsommar!

Läs mer
Mise en place-skålar

Mise en place-skålar

"Tack för mycket bra Mise en place skålar! Lika klockrent till förvaring före som efter matlagningen!" – Anders Wikman, Stockholm

Köp här

Högt betyg i kastrulltest

Högt betyg i kastrulltest

"Proffsig" och "byggd för evigheten". Läs hela testet av 9 kastruller på Aftonbladets hemsida (du behöver vara PLUS-medlem).

Läs mer

Skålar för tuffa tag

Skålar för tuffa tag

Blandskålar i 3 storlekar i hållbart rostfritt stål. Extra tilltagen silikonbotten minskar buller och ger grepp mot underlaget – även när skålen lutas.

Köp här

Maillard – bacon PS

Allt om Maillardeffekten

Jun 21, 2018

"Vid vetenskapliga experiment har man konstaterat att det inte hjälper om man är militant vegan, alla saliverar vid doften av stekt bacon."

Läs mer
Kocksläng, släng, kökshandduk

Några tips om din släng

Jun 19, 2018

Slängen är en kökshandduk av hög kvalitet. Ett av kökets viktigaste och mest mångsidiga redskap. Du ser dem på axeln på tv-kockar men bäst hänger den i remmen på ditt förkläde.

Läs mer

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp