Bli proffs i ditt eget kök

Matkunskap Köksredskap
Bästa kökstermometern!

Bästa kökstermometern!

Vår kampanj att skapa världens bästa kökstermometer är återlanserad! Gå in på Kickstarter och köp termometern med upptill 40% rabatt!

Läs mer

Mise en place-skålar

Mise en place-skålar

"Tack för mycket bra Mise en place skålar! Lika klockrent till förvaring före som efter matlagningen!" – Anders Wikman, Stockholm

Köp här

Allt om dessert

Allt om dessert

Välkommen till "PS Dessert". Måltidens sista rätt må kännas lekfull på tallriken, men ställer stora krav på kockens tekniska färdigheter.

Läs mer

ugnsbakad rotselleri PS

Bjud på rotselleri på Annas vis

Mar 16, 2018

I väntan på våren har vår trädgårdsbloggare Anna Andersson gett efter för den nya trenden och ugnsbakat rotselleri. Det blev en riktig godbit! Och recept och allt hittar du här.

Läs mer
fasan PS

Lyckas med vildfågel

Mar 15, 2018

Vildfågel är spännande bjudmat. De flesta sorter bjuder på ljust kött och varma, kryddiga smaker som passar utmärkt en kall årstid som denna...

Läs mer
Skålar för tuffa tag

Skålar för tuffa tag

Blandskålar i 3 storlekar i hållbart rostfritt stål. Extra tilltagen silikonbotten minskar buller och ger grepp mot underlaget – även när skålen lutas.

Köp här

Högt betyg i kastrulltest

Högt betyg i kastrulltest

"Proffsig" och "byggd för evigheten". Läs hela testet av 9 kastruller på Aftonbladets hemsida (du behöver vara PLUS-medlem).

Läs mer

Sautera som ett proffs

Sautera som ett proffs

I proffsköket går sauteusen varm när det ska serveras fräscha, krispiga och rykande heta smårätter, tillbehör och garnityrer. Sautera mera hemma!

Köp här

PERFECT thermometer PS

Världens bästa termometer – igen!

Mar 13, 2018

Nu är vi igång igen på Kickstarter. Gå med i vår crowdfunding-kampanj (igen) och hjälp oss göra verklighet av PERFECT, den ultimata kökstermometern!

Läs mer
confitera, fett

5 tips när du confiterar

Mar 10, 2018

Att confitera "att koka i sitt eget fett" är både en tillagnings- och en konserveringsmetod. Det innebär helt enkelt att ankköttet får koka länge på låg värme täckt av ankfett. Resultatet blir stora, djupa smaker och sönderfallande kött.

Läs mer
Köp