Bli proffs i ditt eget kök

Matkunskap Köksredskap
Kickstarter finansierad

Kickstarter finansierad

Vår kampanj att skapa världens bästa kökstermometer på Kickstarter är nu avslutad och fullt finansierad. Stort tack alla 633 fantastiska backers! Sök "The ultimate kitchen thermometer".

Läs mer

Mise en place-skålar

Mise en place-skålar

"Tack för mycket bra Mise en place skålar! Lika klockrent till förvaring före som efter matlagningen!" – Anders Wikman, Stockholm

Köp här

Allt om dessert

Allt om dessert

Välkommen till "PS Dessert". Måltidens sista rätt må kännas lekfull på tallriken, men ställer stora krav på kockens tekniska färdigheter.

Läs mer

stekt lök

Färsk lök i sikte

Maj 22, 2018

Det finns inte ett enda kök i världen som klarar sig utan lök. Den här grundingrediensen – som snart dyker upp i butikerna i färsk version – hjälper eller stjälper rätter. Allt handlar om att tillaga den rätt.

Läs mer
Spätta med sparris PS

Spätta med sparris à la Anna

Maj 19, 2018

Vår trädgårdsbloggare Anna Andersson är en mästare på primörernas primör bl a för att hon har egen sparris som spränger fram i trädgården så här års. Här bjuder hon på "Min godaste spätta serverad med sparris".

Läs mer
Skålar för tuffa tag

Skålar för tuffa tag

Blandskålar i 3 storlekar i hållbart rostfritt stål. Extra tilltagen silikonbotten minskar buller och ger grepp mot underlaget – även när skålen lutas.

Köp här

Högt betyg i kastrulltest

Högt betyg i kastrulltest

"Proffsig" och "byggd för evigheten". Läs hela testet av 9 kastruller på Aftonbladets hemsida (du behöver vara PLUS-medlem).

Läs mer

Sautera som ett proffs

Sautera som ett proffs

I proffsköket går sauteusen varm när det ska serveras fräscha, krispiga och rykande heta smårätter, tillbehör och garnityrer. Sautera mera hemma!

Köp här

Grillade brytbönor med chevre PS

Bjud på grillade grönsaker

Maj 18, 2018

Det är trendigt (och klimatsmart och nyttigt och enkelt och gott) att grilla grönsaker. Men hur gör man?

Läs mer
paj med bär PS

Är du tillräckligt bra på paj?

Maj 17, 2018

Snart kommer rabarber och bär och mycket annat som du vill servera i en efterrättspaj. Fräscha upp dina pajkunskaper med lite tips från proffsen.

Läs mer

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp