Bli proffs i ditt eget kök

Matkunskap Köksredskap
Snart är den här!

Snart är den här!

Tack vare 633 coola backers på Kickstarter så ska den ultimata kökstermometern snart bli verklighet. Produktion pågår för lansering i oktober.

Läs mer

Sautera som ett proffs

Sautera som ett proffs

I proffsköket går sauteusen varm när det ska serveras krispiga, rykande heta smårätter och tillbehör med spänsten kvar. Praktiskt lock ingår.

Köp här

Allt om grill

Allt om grill

Den glödheta säsongen pågår för fullt. För proffsiga tips och massor med inspiration, sök på "grill" (i sökrutan uppe till vänster).

Läs mer

zucchinirullar med tomatpesto

Annas zucchinirullar med tomatpesto

Aug 18, 2018

Vår trädgårdsbloggare Anna Andersson lever loppan med årets grönsaksskörd. Om konsten att grilla (eller inte) zucchini, göra egen tomatpesto, och ugnstorka tomater.

Läs mer
Koktakräftor kräftskiva PS

Bjud på en proffsigare kräftskiva

Aug 16, 2018

”Kräftskiva” behöver inte betyda fåniga hattar, ett överdrivet intag av alkohol och sopsäckar fulla med kräftskal, plastbestick och papperstallrikar. Läs om hur du höjer den kulinariska nivån på kräftkalaset.

Läs mer
Mise en place-skålar

Mise en place-skålar

"Tack för mycket bra Mise en place skålar! Lika klockrent till förvaring före som efter matlagningen!" – Anders Wikman, Stockholm

Köp här

Högt betyg i kastrulltest

Högt betyg i kastrulltest

"Proffsig" och "byggd för evigheten". Läs hela testet av 9 kastruller på Aftonbladets hemsida (du behöver vara PLUS-medlem).

Läs mer

Skålar för tuffa tag

Skålar för tuffa tag

Blandskålar i 3 storlekar i hållbart rostfritt stål. Extra tilltagen silikonbotten minskar buller och ger grepp mot underlaget – även när skålen lutas.

Köp här

Fish PS

Se upp!

Aug 14, 2018

Den extrema värmen ser ut att vara över, men det är inte rötmånaden. Se till att hålla kall mat kall och varm mat varm. Färsk fisk trivs bäst på is och var noga med kylkedjan när du handlar färskvaror...

Läs mer
koka fond på kräftor som proffsen

Koka kräftfond som ett proffs

Aug 11, 2018

Spara rena och fina kräftskal från kalaset och koka en fantastisk fond på dem. Obs: Om du inte har tid eller lust att ta tag i koket direkt så kan du frysa in dem.

Läs mer

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp