Bli proffs i ditt eget kök

Matkunskap Köksredskap
Kickstarter finansierad

Kickstarter finansierad

Vår kampanj att skapa världens bästa kökstermometer på Kickstarter är nu avslutad och fullt finansierad. Stort tack alla 633 fantastiska backers! Sök "The ultimate kitchen thermometer".

Läs mer

Mise en place-skålar

Mise en place-skålar

"Tack för mycket bra Mise en place skålar! Lika klockrent till förvaring före som efter matlagningen!" – Anders Wikman, Stockholm

Köp här

Allt om dessert

Allt om dessert

Välkommen till "PS Dessert". Måltidens sista rätt må kännas lekfull på tallriken, men ställer stora krav på kockens tekniska färdigheter.

Läs mer

chokladmousse PS

Bjud på chokladmousse!

Apr 20, 2018

Här får du recept från en an Sveriges främsta konditorer, Martin Isaksson på Chokladfabriken. Välj själv om du vill göra den svåra eller den lätta varianten...

Läs mer
sllad PS

Om dressing till sallad

Apr 19, 2018

Att "slänga ihop en dressin" till sallad klarar de flesta – så länge som de har koll på grunderna.

Läs mer
Skålar för tuffa tag

Skålar för tuffa tag

Blandskålar i 3 storlekar i hållbart rostfritt stål. Extra tilltagen silikonbotten minskar buller och ger grepp mot underlaget – även när skålen lutas.

Köp här

Högt betyg i kastrulltest

Högt betyg i kastrulltest

"Proffsig" och "byggd för evigheten". Läs hela testet av 9 kastruller på Aftonbladets hemsida (du behöver vara PLUS-medlem).

Läs mer

Sautera som ett proffs

Sautera som ett proffs

I proffsköket går sauteusen varm när det ska serveras fräscha, krispiga och rykande heta smårätter, tillbehör och garnityrer. Sautera mera hemma!

Köp här

Bacon fett PS

Är fett den sjätte grundsmaken?

Apr 17, 2018

Michael Mosley, vetenskapsjournalisten och mannen som förknippas med 5:2-dieten, har i sina senaste program talat om fett och vad det gör med våra kroppar och våra hjärnor. Fördjupa dina kunskaper i ämnet här.

Läs mer
rivet smör Annas

Prova Annas snilleblixt: Rivet smör

Apr 14, 2018

Vår trädgårdsbloggare Anna brukade ladda frysen med smaksatt smör för att ta fram och tina när grillandan faller på. Men så kom hon på snilleblixten att riva smöret direkt över maten i stället.

Läs mer

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp