Bli proffs i ditt eget kök

Matkunskap Köksredskap
Lansering i november!

Lansering i november!

Tack vare 633 coola backers på Kickstarter så ska den ultimata kökstermometern – skapt av PS i samarbete med proffskockar – snart bli verklighet.

Köp här

PS sauteuse

PS sauteuse

I proffsköket går sauteusen varm när det ska serveras krispiga, rykande heta smårätter och tillbehör med spänsten kvar. Praktiskt lock ingår.

Köp här

Allt om grill

Allt om grill

Säsongen är inte slut (bara lite försenad av torkan). För proffsiga tips och massor med inspiration, sök på "grill" (i sökrutan uppe till vänster).

Läs mer

torskrygg PS

Älskade torskrygg

Okt 19, 2018

Den tjockaste delen av ryggfilén på en stor torsk – torskrygg – är något av det läckraste man kan komma över i en fiskdisk. Hur tillagar man den som ett proffs?

Läs mer
Grillad kyckling PS

Snabb fuskfond på kyckling

Okt 18, 2018

Det är inte alltid man har tid eller möjlighet att koka en riktig kycklingfond. Men den här snabbfonden är en riktigt bra kompromiss:

Läs mer
Mise en place-skålar

Mise en place-skålar

"Tack för mycket bra Mise en place skålar! Lika klockrent till förvaring före som efter matlagningen!" – Anders Wikman, Stockholm

Köp här

Toppbetyg för vår kastrull

Toppbetyg för vår kastrull

"Proffsig" och "byggd för evigheten". Läs hela testet av 9 kastruller på Aftonbladets hemsida (du behöver vara PLUS-medlem).

Läs mer

Skålar för tuffa tag

Skålar för tuffa tag

Blandskålar i 3 storlekar i hållbart rostfritt stål. Extra tilltagen silikonbotten minskar buller och ger grepp mot underlaget – även när skålen lutas.

Köp här

mandelpotatis PS

Älska mandelpotatis

Okt 12, 2018

Mandelpotatis är inte som annan potatis. Den är känslig för ohyra och det är bland annat därför den odlas på kallare breddgrader. Gör mer med mandelpotatis:

Läs mer
duva

Laga duva som proffsen

Okt 11, 2018

Duva är en matfågel som finns både vild och odlad. Köttet är mörkt men smaken är ända relativt mild. Duva passar bra ihop med päron och druvor. Några proffsiga tips på hur du lagar duva.

Läs mer

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp