Bli proffs i ditt eget kök

Matkunskap Köksredskap
Bästa kökstermometern!

Bästa kökstermometern!

Följ vår kampanj att skapa världens bästa kökstermometer. Vi har pausat gräsrotsinsamlingen och satsar på att ha en prototyp till Januari 2018!

Läs mer

Mise en place-skålar

Mise en place-skålar

"Tack för mycket bra Mise en place skålar! Lika klockrent till förvaring före som efter matlagningen!" – Anders Wikman, Stockholm

Köp här

Allt om dessert

Allt om dessert

Välkommen till "PS Dessert". Måltidens sista rätt må kännas lekfull på tallriken, men ställer stora krav på kockens tekniska färdigheter.

Läs mer

Spaghetti med köttfärssås PS

SPORTLOVSKLASSIKERN: Spaghetti med köttfärssås

Feb 20, 2018

Under sportlovet ska man utöva sport och när man utövar sport måste man ladda på med kolhydrater och ett bra sätt att ladda med kolhydrater är att äta pasta med köttfärssås. Vi rekommenderar det här klassiska receptet:

Läs mer
PS stekpincett

Stekpincetten - din förlängda hand

Feb 17, 2018

Stekpincetten är din förlängda hand så att du enkelt och smärtfritt kan greppa det som är varmt. Den behöver vara stabil och tålig men samtidigt foglig för att göra sitt jobb. Professional Secrets stekpincett är framtagen tillsammans med proffskockar för att funka ...

Läs mer
Skålar för tuffa tag

Skålar för tuffa tag

Blandskålar i 3 storlekar i hållbart rostfritt stål. Extra tilltagen silikonbotten minskar buller och ger grepp mot underlaget – även när skålen lutas.

Köp här

Högt betyg i kastrulltest

Högt betyg i kastrulltest

"Proffsig" och "byggd för evigheten". Läs hela testet av 9 kastruller på Aftonbladets hemsida (du behöver vara PLUS-medlem).

Läs mer

Sautera som ett proffs

Sautera som ett proffs

I proffsköket går sauteusen varm när det ska serveras fräscha, krispiga och rykande heta smårätter, tillbehör och garnityrer. Sautera mera hemma!

Köp här

hamburgare PS

Proffsens fem tips på hamburgare

Feb 16, 2018

Bjud gästerna på den nya tidens finmat – hamburgare. Fem tips (eller så kanske det har smugit sig in några fler) hur du får dina egna burgare att lyfta till högre höjder.

Läs mer
sill och potatis PS

Perfekt potatismos

Feb 15, 2018

Varför är "potatispuré" när du äter ute så mycket godare än "potatismos" som du äter hemma. Svaret heter "mycket smör" – men inte bara.

Läs mer
Köp