Bli proffs i ditt eget kök

Matkunskap Köksredskap
Snart är den här!

Snart är den här!

Tack vare 633 fantastiska backers på Kickstarter så ska den ultimata kökstermometern snart bli verklighet. Produktion pågår och för lansering i oktober.

Läs mer

Sautera som ett proffs

Sautera som ett proffs

I proffsköket går sauteusen varm när det ska serveras fräscha, krispiga och rykande heta smårätter, tillbehör och garnityrer. Sautera mera hemma!

Köp här

Allt om grill

Allt om grill

Den glödheta säsongen pågår för fullt. För proffsiga tips och massor med inspiration, sök på "grill" (i sökrutan uppe till vänster).

Läs mer

pulled pork PS

Bjud på pulled porkburgare

Jul 19, 2018

Bara för att det är sommarlov betyder inte att du måste grilla. Du kan bjuda på ett somrigt långkok à la pulled pork i stället. Garnera köttet med allt det goda som sommaren har att bjuda...

Läs mer
Peppe Elmqvist PS

Filéa sommarens fisk som ett proffs

Jul 17, 2018

Peppe Elmqvist på kungliga hovleverantören Lisa Elmqvist i Östermalms saluhallar är fiskmästare i fjärde generationen. Se och lär hur han filéar fisk.

Läs mer
Mise en place-skålar

Mise en place-skålar

"Tack för mycket bra Mise en place skålar! Lika klockrent till förvaring före som efter matlagningen!" – Anders Wikman, Stockholm

Köp här

Högt betyg i kastrulltest

Högt betyg i kastrulltest

"Proffsig" och "byggd för evigheten". Läs hela testet av 9 kastruller på Aftonbladets hemsida (du behöver vara PLUS-medlem).

Läs mer

Skålar för tuffa tag

Skålar för tuffa tag

Blandskålar i 3 storlekar i hållbart rostfritt stål. Extra tilltagen silikonbotten minskar buller och ger grepp mot underlaget – även när skålen lutas.

Köp här

chokladglass med chokladsås PS

Lyft desserten med en (enkel) sås

Jul 14, 2018

Alla proffs (och en viss domare i Sveriges Mästerkock) vet att en sås kan ta en i övrigt enkel rätt och lyfta den till nya höjder. Det gäller även desserter.

Läs mer
bläckfisk PS

Grilla bläckfisk som ett proffs

Jul 12, 2018

Bläckfiskar har funnits i ca 200 miljoner år och som förekommer i alla möjliga modeller och storlekar. Lättast att hålla isär är åtta-armad bläckfisk och tio-armad bläckfisk. Båda är goda att grilla, men det finns en del du bör veta innan du gör det.

Läs mer

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp