Bli proffs i ditt eget kök

Älskar du att laga mat? Professional Secrets sätter proffsens kunskap och redskap i händerna på dig som vill bli ännu duktigare i köket. Välkommen!

Hamburgare, internationella hamburgardagen

Internationella hamburgardagen

Maj 28, 2016

Idag, den 28 maj, är den internationella hamburgardagen. Det ska så klart firas. Vi har samlat proffskockarnas bästa tips när du ska laga hamburgare. Så sätt igång grillen!

Läs mer
Biffstroganoff_PSklassiker

Middagstips från PS klassiker

Maj 27, 2016

Välj kalvkött till din biffstroganoff, drick öl till ceviche och grilla njurtapp till tacosen på fredag. Vi har samlat klassiska recept baserat på proffskockarnas bästa tips, råd och hemligheter. Vi kallar dem för PS klassiker.

Läs mer

Blogg: Med skalet på

ProfessionalSecrets_Falafel

Falafelfallet

Maj 27, 2016

Fast food är inte min OS-gren. Jag föredrar hemlagat, eller i alla fall egenlagat. Frånsett kokt ...

Direkt från grönsakslandet

Tortanobröd

Att misslyckas och lyckas med bakning och basilikatips

Maj 24, 2016

Jag har gjort några tappra försök att baka i min dagar. Det blir mest flopp och bara några enstak...

Stora och små upptäckter i köket

Korv

Impa med hemgjord korv

Maj 21, 2016

Det lättaste sättet att göra korv är om man har en köttkvarn med korvhorn. Men annars går det bra...

Fler bloggar
PROFESSIONAL SECRETS – BLI PROFFS I DITT EGET KÖK
selleri

Älska selleri

Maj 25, 2016

I händerna på en duktig kock är det en nästan magisk ingrediens som får smakerna i en maträtt att blomma. Men om den hanteras fel... Vi frågade ett gäng proffskockar och har samlat deras tips och hemligheter på selleri här:

Läs mer
PS kockkniv

Presenter för livet i köket

Maj 24, 2016

Har du en blivande student i närheten? Ska du på bröllop i början på juni och inte vet vad du ska köpa? Fyller någon år som gillar att laga mat? I vår webbshop hittar du proffsiga presenter som håller hela livet.

Läs mer

Direkt från grönsakslandet

grön sparris med parmesan

Klen som en sparris

Maj 13, 2016

I skrivande stund så firar vi 20 år som gifta. (De som känner oss vet att vi först levde i synd i...

Stora och små upptäckter i köket

Grillad aubergine, äggplanta

Glödheta tider

Maj 10, 2016

Grilla först - lägg sedan i marinad Jag brukar börja med att göra en basmarinad till grönsaker, ...

Direkt från grönsakslandet

Rabarber Margarita

Skål för rabarbern!

Maj 05, 2016

När vi flyttade in i vårt hus med tillhörande trädgård så hade vi en 10 meter lång rabarber-häck ...

Fler bloggar