Bli proffs i ditt eget kök

Matkunskap Köksredskap
Ultimata termometern!

Ultimata termometern!

Hjälp oss skapa världens bästa kökstermometer. Anmäl dig och få tips så fort projektet går live på crowdfundingsajten Kickstarter.

Läs mer

Nyhet! PS förkläde

Nyhet! PS förkläde

Grilla snyggare i sommar. Förklädet ska skydda kläderna från fläckar, men det ska också skydda kocken från värme, vätskor och vassa föremål.

Köp här

Allt om dessert

Allt om dessert

Välkommen till "PS Dessert". Måltidens sista rätt må kännas lekfull på tallriken, men ställer stora krav på kockens tekniska färdigheter.

Läs mer

lax

Vad är mat?

Sep 26, 2017

Mat är vatten. Mat är proteiner, kolhydrater och fett. Mat är också vitaminer och mineraler. Lär dig mer om vad mat är i Professional Secrets "Lilla matskola".

Läs mer

Se hela filmen om vår kampanj "Perfect"!

Sep 23, 2017

Vi vill skapa världens bästa kökstermometer – med din hjälp! Var med i vår crowdfunding-kampanj på Kickstarter. Se hela filmen här:

Läs mer
PS blandskålar

PS blandskålar

Tre stapelbara bunkar i storlekarna 1,2L, 3L och 5L. Silikonbotten för bättre grepp och mindre oljud – även när du lutar bunken mot underlaget.

Köp här

Allt om ägg

Allt om ägg

Nej, alla kan inte koka ett ägg. I Lilla Äggskolan lär proffsen ut de små knepen som kan göra stor skillnad när man handskas med den här råvaran.

Läs mer

Sauteuse – en fransk wok

Sauteuse – en fransk wok

I en sauteuse steker kocken maten hastigt och på hög värme. PS sauteuse i rostfritt stål inkluderar lock – perfekt för bräsering.

Köp här

Vegetarisk pommes frites PS

Vegotänk för dig som gillar kött

Sep 22, 2017

För vår egen hälsas, för miljöns och för djurens skull vore det bättre om vi åt mindre kött. Men hur gör den som inte riktigt har lärt sig att uppskatta grönsaker? Grönsaksproffsen har svaren.

Läs mer

Gå med i vår crowdfundingkampanj!

Sep 20, 2017

Nu har vår kampanj för att skapa världens bästa termometer sjösatts på Kickstarter. Hjälp oss med ditt stöd!

Läs mer
Köp