Bli proffs i ditt eget kök

Älskar du att laga mat? Professional Secrets sätter proffsens kunskap och redskap i händerna på dig som vill bli ännu duktigare i köket. Välkommen!

revbensspjäll på grillen PS

Revbensspjäll är grillens bästa vän

Jul 28, 2016

Revbensspjäll blir godast om de tillagas långsamt så att det fettrika, bindvävsrika köttet blir så smakrikt och mört som det bara går. Om konsten att grilla revbensspjäll:

Läs mer
abborre PS

Älskade sommarfiskar

Jul 25, 2016

Det är lätt att det blir lax eller torsk varje gång du besöker fiskdisken. Men sommarens färska utbud har massor med roliga matupplevelser att bjuda på. Tips om hur du tillagar sommarfiskar...

Läs mer

Direkt från grönsakslandet

Upptäck Bondbönan

Jul 26, 2016

Bondbönan odlades redan på 1200-talet i Sverige och fram till 1940-talet var den en vanlig grönsa...

Blogg: Vintipset

Albariño på altanen!

Jul 14, 2016

I Rías Baixas precis norr om Portugal hittar man de allra bästa viner gjorda på Albariño. Det är ...

Direkt från grönsakslandet

Jakten på skogens guld‏

Jul 11, 2016

De senaste åren har jag haft lite problem med ryggen men det stoppar inte mig. Jag tar bilen så l...

Fler bloggar
PROFESSIONAL SECRETS – BLI PROFFS I DITT EGET KÖK
mognande björnbär

Idag inleder vi rötmånaden

Jul 22, 2016

Begreppet "rötmånad" handlar om att livsmedel håller sig sämre den här – vanligtvis – varma tiden på året. Enligt tradition inleds den nu. Har du koll på hygien och säkerhet i köket?

Läs mer
pulled pork PS

Bjud på pulled porkburgare

Jul 20, 2016

Bara för att det är sommarlov betyder inte att du måste grilla. Du kan bjuda på ett somrigt långkok à la pulled pork i stället. Garnera köttet med allt det goda som sommaren har att bjuda...

Läs mer

Stora och små upptäckter i köket

Äta ute en fröjd

Jun 22, 2016

Med fem barn har vi harit på ex antal picknickar och brännbollsturneringar. Jag har alltid varit ...

Direkt från grönsakslandet

Caesarsallad

Little Gem, en stor favorit

Jun 19, 2016

Många sallatsorter blir ofta lite beska. Det gäller att vattna mycket och att gärna odla den i li...

Blogg: Med skalet på

ProfessionalSecrets_hunger

r.i.p. HUNGER

Jun 14, 2016

Skälet till att HUNGER upphör sägs vara att kostnaderna för den granskande, berättande och guidan...

Fler bloggar