Bli proffs i ditt eget kök

Älskar du att laga mat? Professional Secrets sätter proffsens kunskap och redskap i händerna på dig som vill bli ännu duktigare i köket. Välkommen!

Karlsfälts Gård Hampshiregris PS

Träffa mannen bakom Sveriges godaste gris

Aug 24, 2016

Erik O. R. Bengtsson driver mönstergården Karlsfälts Gård, bland annat känd för sina Hampshiregrisar. I morgon torsdag får du träffa honom i vår monter på Formex (Stockholmsmässan). Välkommen 15.00!

Läs mer
Professional Secrets monter på Formex, detalj

Vi ses på Formexmässan

Aug 24, 2016

Den 24 till 27 augusti är det FORMEX på Stockholmsmässan. Kom gärna och hälsa på Professional Secrets i monter B14:31!

Läs mer

Direkt från grönsakslandet

Invasion av aliens

Aug 18, 2016

Högsommar är squashens tid. Nu ploppar de fram i en rasande fart och växer alldeles för fort. Pla...

Blogg: Viltbloggen

Skogens gula guld

Viltburgare på vildsvin med grönsaker

Aug 18, 2016

Hösten nalkas med stormande steg både bildligt och bokstavligt talat; i allafall utanför mitt fön...

Direkt från grönsakslandet

Schyssta lökar!

Aug 09, 2016

Den del som vi oftast äter av löken är egentligen blad som har lagrat näring och vatten, svällt o...

Fler bloggar

För det är vårt år i år

Till baljväxter >

Allt om surt (och beskt och salt och sött och umami...)

Till smakskolan >

Grilla grönsaker som ett proffs

Läs mer >

Handla kunskap och redskap

Till webbshopen >

Slängen!

Kan du tillräckligt om
kockarnas favoritredskap?

Läs mer >
PROFESSIONAL SECRETS – BLI PROFFS I DITT EGET KÖK
Mise en place-skålar

Perfekta skålar till din mise en place

Aug 22, 2016

Förberedelser är A och O för alla proffskockar, inte minst i form av en "mise en place" på den egna arbetsstationen. Mycket snart kan du köpa de perfekta skålarna för jobbet från Professional Secrets...

Läs mer
Ludvig Brydolf Professional Secrets

PS-redskap i händerna på en mästerkock

Aug 17, 2016

Professional Secrets värvar Ludvig Brydolf, tvåa i Sveriges Mästerkock 2015, för att hjälpa till med lanseringen av "Chef's Essential Kit"

Läs mer

Direkt från grönsakslandet

Upptäck Bondbönan

Jul 26, 2016

Bondbönan odlades redan på 1200-talet i Sverige och fram till 1940-talet var den en vanlig grönsa...

Blogg: Vintipset

Albariño på altanen!

Jul 14, 2016

I Rías Baixas precis norr om Portugal hittar man de allra bästa viner gjorda på Albariño. Det är ...

Direkt från grönsakslandet

Jakten på skogens guld‏

Jul 11, 2016

De senaste åren har jag haft lite problem med ryggen men det stoppar inte mig. Jag tar bilen så l...

Fler bloggar