Bli proffs i ditt eget kök

Matkunskap Köksredskap
Kickstarter finansierad

Kickstarter finansierad

Vår kampanj att skapa världens bästa kökstermometer på Kickstarter är nu avslutad och fullt finansierad. Stort tack alla 633 fantastiska backers! Sök "The ultimate kitchen thermometer".

Läs mer

Mise en place-skålar

Mise en place-skålar

"Tack för mycket bra Mise en place skålar! Lika klockrent till förvaring före som efter matlagningen!" – Anders Wikman, Stockholm

Köp här

Allt om dessert

Allt om dessert

Välkommen till "PS Dessert". Måltidens sista rätt må kännas lekfull på tallriken, men ställer stora krav på kockens tekniska färdigheter.

Läs mer

PS sauteuse med sparris

Sautera mera

Maj 26, 2018

För proffskocken är sauteusen ett oumbärligt redskap för snabb upphettning av späda grönsaker – primörer till exempel. Om vi fick bestämma skulle alla hemmakök ha en proffsig sauteuse från Professional secrets.

Läs mer
Havsabborre PS

Bjud på hel havsabborre på grillen

Maj 25, 2018

Man ska "inte krångla till det" med fisk och ibland är det verkligen, verkligen, verkligen så att det enklaste är det allra godaste. Som med hel grillad havsabborre.

Läs mer
Skålar för tuffa tag

Skålar för tuffa tag

Blandskålar i 3 storlekar i hållbart rostfritt stål. Extra tilltagen silikonbotten minskar buller och ger grepp mot underlaget – även när skålen lutas.

Köp här

Högt betyg i kastrulltest

Högt betyg i kastrulltest

"Proffsig" och "byggd för evigheten". Läs hela testet av 9 kastruller på Aftonbladets hemsida (du behöver vara PLUS-medlem).

Läs mer

Sautera som ett proffs

Sautera som ett proffs

I proffsköket går sauteusen varm när det ska serveras fräscha, krispiga och rykande heta smårätter, tillbehör och garnityrer. Sautera mera hemma!

Köp här

Bondbönor PS

Älska bondbönor

Maj 24, 2018

Snart dyker de färska bondbönorna upp i grönsaksdisken. (Tips: De frysta är också fina, precis som ärtor.) Den här ädla primören är inte bara god, den lyser dessutom upp vilken maträtt som helst.

Läs mer
stekt lök

Färsk lök i sikte

Maj 22, 2018

Det finns inte ett enda kök i världen som klarar sig utan lök. Den här grundingrediensen – som snart dyker upp i butikerna i färsk version – hjälper eller stjälper rätter. Allt handlar om att tillaga den rätt.

Läs mer
Köp