Bli proffs i ditt eget kök

Matkunskap Köksredskap
Lansering i november!

Lansering i november!

Tack vare 633 coola backers på Kickstarter så ska den ultimata kökstermometern – skapt av PS i samarbete med proffskockar – snart bli verklighet.

Köp här

PS sauteuse

PS sauteuse

I proffsköket går sauteusen varm när det ska serveras krispiga, rykande heta smårätter och tillbehör med spänsten kvar. Praktiskt lock ingår.

Köp här

Allt om grill

Allt om grill

Säsongen är inte slut (bara lite försenad av torkan). För proffsiga tips och massor med inspiration, sök på "grill" (i sökrutan uppe till vänster).

Läs mer

Fritera, olja

Konsten att fritera - 6 fallgropar du ska undvika

Sep 20, 2018

Det är inte svårt att fritera, men för att resultatet ska bli krispigt och fräscht och perfekt finns det några enkla misstag du ska undvika. De 6 vanligaste avslöjar vi här.

Läs mer
PS youtube

Hur säger man "entrecôte"?

Sep 18, 2018

Professional Secrets språkskola för besserwissers har svaret.

Läs mer
Mise en place-skålar

Mise en place-skålar

"Tack för mycket bra Mise en place skålar! Lika klockrent till förvaring före som efter matlagningen!" – Anders Wikman, Stockholm

Köp här

Toppbetyg för vår kastrull

Toppbetyg för vår kastrull

"Proffsig" och "byggd för evigheten". Läs hela testet av 9 kastruller på Aftonbladets hemsida (du behöver vara PLUS-medlem).

Läs mer

Skålar för tuffa tag

Skålar för tuffa tag

Blandskålar i 3 storlekar i hållbart rostfritt stål. Extra tilltagen silikonbotten minskar buller och ger grepp mot underlaget – även när skålen lutas.

Köp här

lök, laga lök

Uppgradera lök i ditt kök

Sep 15, 2018

Lök är basen i många rätter och förtjänar att lyftas fram som råvara i sin egen rätt. Så här års är den dessutom färsk och mild och extra god. Om lökens hemligheter:

Läs mer
Alger och sjögräs PS

Koll på alger och sjögräs

Sep 13, 2018

Alger och sjögräs är framtidens mat och smaksättare. Du som är nyfiken på den här ingrediensen hittar allt du behöver veta på PS.

Läs mer

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp