Bli proffs i ditt eget kök

Älskar du att laga mat? Professional Secrets sätter proffsens kunskap och redskap i händerna på dig som vill bli ännu duktigare i köket. Välkommen!

bläckfisk PS

Grilla bläckfisk som ett proffs

Jun 30, 2016

Det är trendigt med grillad bläckfisk på svenska menyer. Det är så dags. Bläckfiskar har funnits i 200 miljoner år och äts – ofta grillad – i kustnära kök i hela världen...

Läs mer
Grillat kött. Maillard

Maillardeffekten ger smak

Jun 27, 2016

Du har säkert hört talas om Maillardeffekten? Men vad är det egentligen och varför är det så gott?

Läs mer

Stora och små upptäckter i köket

Äta ute en fröjd

Jun 22, 2016

Med fem barn har vi harit på ex antal picknickar och brännbollsturneringar. Jag har alltid varit ...

Direkt från grönsakslandet

Caesarsallad

Little Gem, en stor favorit

Jun 19, 2016

Många sallatsorter blir ofta lite beska. Det gäller att vattna mycket och att gärna odla den i li...

Blogg: Med skalet på

ProfessionalSecrets_hunger

r.i.p. HUNGER

Jun 14, 2016

Skälet till att HUNGER upphör sägs vara att kostnaderna för den granskande, berättande och guidan...

Fler bloggar
PROFESSIONAL SECRETS – BLI PROFFS I DITT EGET KÖK
grillad korv PS

"Dagen efter midsommar-recept"

Jun 25, 2016

Det kan vara svårt att komma på vad man ska äta dagen efter mathögtider där man vet exakt vad det blir för mat, midsommar till exempel. Får vi föreslå vår receptbank av och för matnördar?

Läs mer
PS Blandskålar/bunkar

Snart i en butik nära dig!

Jun 23, 2016

Snart kommer PS Blandskålar. Blandskålen (mixskålen, bunken...) är ett av kökets viktigaste redskap och våra är utvecklade och framtagna av proffs. En liten förtitt.

Läs mer

Blogg: Viltbloggen

Frilevande svensk lycklig älg

Dagens viltkunskap

Jun 14, 2016

Vi som jobbar med viltfrågor och följer olika debatter om livsmedel och kött – med deprimerande i...

Direkt från grönsakslandet

Kryddsmör med färska örter

Färska örter - en riktig smakförhöjare

Jun 09, 2016

Mångsidiga och användbara Örter passar till det mesta i köket - förrätter, varmrätter, efterrätt...

Blogg: Vintipset

Grillat kött

Vintips till grillat kött

Jun 08, 2016

Det är något speciellt med den här tiden på året då solen äntligen torkar upp gatorna och kvällar...

Fler bloggar