Bli proffs i ditt eget kök

Matkunskap Köksredskap
Bästa kökstermometern!

Bästa kökstermometern!

Vår kampanj att skapa världens bästa kökstermometer är återlanserad! Gå in på Kickstarter och köp termometern med upptill 40% rabatt!

Läs mer

Mise en place-skålar

Mise en place-skålar

"Tack för mycket bra Mise en place skålar! Lika klockrent till förvaring före som efter matlagningen!" – Anders Wikman, Stockholm

Köp här

Allt om dessert

Allt om dessert

Välkommen till "PS Dessert". Måltidens sista rätt må kännas lekfull på tallriken, men ställer stora krav på kockens tekniska färdigheter.

Läs mer

lammlägg

Lyckas med lammlägg (i påsk)

Mar 23, 2018

Ska du laga lammlägg till påsk (eller bjuda på lammlägg till helgen)? Här har vi samlat proffskockarnas tips på hur du får bästa resultat.

Läs mer
PERFECT thermometer PS

Den ultimata kökstermometern – med din hjälp

Mar 22, 2018

Vi har nått vårt finansieringsmål på kickstarter (igen!), men du kan fortfarande gå med i vår crowdfunding-kampanj för att göra verklighet av PERFECT – DEN ULTIMATA KÖKSTERMOMETERN!

Läs mer
Skålar för tuffa tag

Skålar för tuffa tag

Blandskålar i 3 storlekar i hållbart rostfritt stål. Extra tilltagen silikonbotten minskar buller och ger grepp mot underlaget – även när skålen lutas.

Köp här

Högt betyg i kastrulltest

Högt betyg i kastrulltest

"Proffsig" och "byggd för evigheten". Läs hela testet av 9 kastruller på Aftonbladets hemsida (du behöver vara PLUS-medlem).

Läs mer

Sautera som ett proffs

Sautera som ett proffs

I proffsköket går sauteusen varm när det ska serveras fräscha, krispiga och rykande heta smårätter, tillbehör och garnityrer. Sautera mera hemma!

Köp här

degbunkar blandskålar PS

20% rabatt på påskens blandskålar

Mar 20, 2018

Om en vecka brakar det loss med årets första stora mathelg. Bak och sötsaker står i fokus – har du rätt skålar för jobbet? Just nu får du 20% rabatt på våra skålar!

Läs mer
ugnsbakad rotselleri PS

Bjud på rotselleri på Annas vis

Mar 16, 2018

I väntan på våren har vår trädgårdsbloggare Anna Andersson gett efter för den nya trenden och ugnsbakat rotselleri. Det blev en riktig godbit! Och recept och allt hittar du här.

Läs mer
Köp