Bloggar

Anna - självlärd hemmakock med ett passionerat intresse för mat. Du hittar henne oftast i grönsakslandet.

Om världens bästa kött. Maria Silfverschiöld driver Koberg vilt och ger dig tipsen på hur du kan laga och äta mer vilt.

Daniel & Kristian - två vinnördar som på dagarna jobbar som inköpare respektive rådgivare på Vinoteket. Här turas de om att bjuda på vintips och vad man kan äta till.

Femma i Svergies Mästerkock 2015. Fembarnsmor och glad matlagare från Stockholm.

"En husfrus hållning och hyfs, i ett kök nära dig." Lite grönt, lite glutenfritt och lite galet med Ulrika Grevin.

Zandra-Berta i det hälsoorienterade köket. Ayur veda, yoga, vego, rawfood, slow food, ja den rena gröna maten tilltalar mig och där kommer jag att parkera ett tag.

"Tillrett men inte lagat." Stjärnkocken Shmuel och foodien Zandra-Berta skriver om Raw Food. Hur man gör och varför man ska testa.

Jenny Warg – utbildad sommelier i Grythyttan och tidigare sensorikansvarig på Coop – nördar in på hur du kombinerar mat och dryck.

Albert "Abbe" Lindo har bl a jobbat på Döden i grytan, Kitchen Table, Nalen, Hasselbacken och Sturegallerian. Idag är han Sous Chef på Austin Food Works.

Välkommen till KockLinns tankar om matlagning, mat och råvaror. Linn Söderström har jobbat på Operakällaren, Street, Ekstedt och hörs laga mat varje vecka i Fredag i P3.

Johan är mannen bakom matgeek.se, en av Sveriges mest besökta matbloggar.

Se alla blogginlägg

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp