Ska man då alltså äta rå mat?

Kategori: Trender och insikter, Inspiration | Skrivet: Maj 29, 2015

Raw Food - grönsaksspett

Jag heter Zandra-Berta Uhr och har det stora nöjet att tillsammans med min kollega Shmuel Goldberg skriva om Raw Food här på Professional Secrets. Vi driver tillsammans Raw Food Academy och vill gärna dela med oss av våra erfarenheter och bästa Raw food hemlisar. Jag kommer också skriva om fördelar, hälsoeffekter och hur kroppen och sinnet svarar på växtbaserad mat. 

Raw Food är helt växtbaserat

Jag tycker att grönt är skönt. Färgglada krispiga smaksensationer fullproppade med näring, det är min melodi. Generellt är Raw food helt växtbaserad, man använder alltså inga mejeriprodukter och för det mesta, skippar man även gluten, varför kommer jag att berätta mer om framöver.

Ska man då alltså äta helt rå mat!? Ofixad och....går det?? Det stämmer att maten inte är tillagad men där emot är den tillredd. Med Raw food får du tillfälle att frångå gamla invanda mönster i köket, ge plats för nya tankesätt och fokusera på smakkombinationer och textur, sting och matförälskelser utöver det vanliga.

Hörs vidare nästa vecka, då ska jag dela med mig av några sötsaker.

Läs mer om Raw Food Academy

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp