Enkel pizza med vilt

Kategori: Inspiration | Skrivet: Dec 14, 2015

Viltpizza

Det är mycket pyssel så här innan jul med allt vad som skall hinnas med. Varför inte göra en enkel vardagsmiddag med lite roliga tillbehör. En vi-öppnar-kylskåpet-och-tittar-efter-vad-vi har-pizza.

Jag har aldrig varit en stor beivrare av julmat men inser att jag kommer stå där med allt vad som förväntas trots allt. I år har jag faktiskt en rimmad julskinka av vildsvin och färs till köttbullar från både dovhjort och vildsvin samt färskorvar med härliga ingredienser.

Det går att göra nyttig viltmat till julmaten men nu tänkte jag visa vår snabbkomponerade pizza som jag gjorde på Koberg Bräck – en falukorv av fyra sorters vilt, rådjur, älg, vildsvin och dovhjort. Med ingefära och muskot, samt paprika parmesanost och Koberg Vilts Hjortsalami med enbär.

Det tog inte mycket tid men blev gott. En bra TV-Dinner som man gott kan unna sig då och då.

Prova gärna med liknande tillbehör men hittar ni vilt så Go for it!

 

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp