Kommentarer för Falafelfallet - var finns Sveriges bästa falafel?

Kommentarer

Kommentera inlägg
  • Maj 30, 2016 | Av: Ulrika Grevin

    Ja, det stämmer! Äkta falafel tillagas på RÅA kikärtor. Kikärtorna ska ha legat i blöt 24-36h. Skölj och ge fräscht blötläggningsvatten var 12e h! För rätt gyllene färg från friteringen är min erfarenhet de behöver gå i minst 10min. Så de hinner bli genomkokta.
  • Maj 30, 2016 | Av: Jalapenjojesus

    Inspirerande, men jag måste fråga: Menar du att man gör falaffel på helt råa (men blötlagda, förmodar jag) kikärtor? Räcker den lilla stunden i oljan för att tillaga den gryniga massan som körts genom köttkvarnen?

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp