Väg 7: Menysurfa

Kategori: Inspiration | Skrivet: Feb 19, 2015

meny fiskkrog

Proffsens sjunde väg till smakinspiration kallar vi för att "menysurfa". Det är ungefär så enkelt som det låter:

I stort sett alla restauranger av dignitet har en egen hemsida på Internet. Och de allra flesta är även duktiga på att hålla den uppdaterad med säsongens nyheter, erbjudanden, och så vidare. Många av dem lägger även ut sina menyer för att locka gästerna att komma.

Det kan du utnyttja i din gen jakt på inspiration.

Bookmarka några menyer från dina favoritkrogar och surfa in på dem och låt dig inspireras av deras kreativitet när din egen fantasi tryter. Du kommer att få uppslag på nya sätt att hantera ditt protein, vad som är bäst för säsongen och nya sätt att kombinera smaker.

Det gör inget att du inte får uppleva maten på riktigt på en tallrik och i din mun, det viktiga är att din hjärna och dina smaklökar kommer igång. (Och att stjäla idéer från de bästa är som bekant inget att skämmas för. Alla gör det – inklusive de bästa själva.)

Alla 13 vägar till smakinspiration hittar du här.

Smaklig måltid!

 

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp