Jenny Warg ny bloggare på PS

Kategori: Inspiration, Nyheter | Skrivet: Mar 27, 2015

Jenny Warg, blogg Jennys känsla för smak

Jenny Warg är det senaste tillskottet av matbloggare på PS. Warg kommer i sin blogg ¨Jennys känsla för smak¨ att fokusera på mat och dryck i kombination och ibland krydda med sommelierhemligheter för hemmabruk.

Jenny Warg är utbildad sommelier i Grythyttan, har bland annat jobbat på Hasselbacken och med sensorisk analys på Coop. Hon kommer från Piteå men bor numer med sin familj i Stockholm. Hon är en hejare på att laga Pitepalt.

Jennys bästa tips för att lyckas med smakkombinationer är att välja mat, recept och dryck från samma land eller region. Exempelvis greenshellmusslor och Sauvignon Blanc från Marlborough, Nya Zeeland eller tyska korvar, saurkraut och tyskt öl.

Till bloggen "Jennys känsla för smak"

 

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp