Kalas utan kräftor

Kategori: Inspiration | Skrivet: Aug 19, 2017

räkcocktail deluxe

Kräftpremiären är formellt avskaffad, men för de flesta av oss känns det ändå som om den rätta tidpunkten för att äta kräftor är ungefär nu.

Nykokta kräftor med tillbehör och öl och snaps och visor hör sensommaren till. Men för den som tycker att andra skaldjur erbjuder en större kulinarisk upplevelse (det är ok att tycka så, inte minst om det handlar om importerade, djupfrysta, upptinade kräftor av lägre kvalitet) så vill vi bara påminna att det finns massor med alternativ som också smakar gott en sensommarkväll. Låt dig inspireras här:

Matskolan – skaldjur

 

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp