Hitta rätt styckdetalj till grillen

Kategori: Inspiration | Skrivet: Aug 05, 2020

Styckdetaljer nöt PS

Vad är Plumo Iberico och var på djuret sitter njurtappen? Och kan man grilla dem? I vår råvaruguide hittar du allt om alla styckdetaljer från nöt, gris, kalv, lamm och fågel.

I vår råvaruguide har vi samlat styckdetaljer till nöt, gris, kalv, lamm och fågel för att underlätta för dig att hitta rätt detalj i köttdisken. I guiden ser du enkelt var på djuret köttbiten sitter och du får tips på hur du kan tillaga den.

Råvåruguiden ger dig bland annat koll på att njurtappen är en muskel som sitter djupt inne i djurets mellangärde och som lungor och diafragma på plats (låter inte så gott – men det är det!). Att Pluma Iberico är en bit av den spanska Ibericogrisens skuldra som är mycket marmorerad och smakrik. Och att det är gott att steka lammnjure i smör och sedan bränna av bitarna i konjak eller madeira...

Lär dig mer om: 

styckdetaljer för nöt

styckdetaljer för lamm

styckdetaljer för kalv

styckdetaljer för gris

styckdetaljer för fågel

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp