Absolut sista tryffeldagarna

Kategori: Nyheter | Skrivet: Nov 28, 2013

Det börjar med tryffelkorvar och tryffelostar som bjuder upp till dans med ett glas Pinot Noir från Nya Zeeland. Därefter en hummer med en tryffelmajonnäs som tokmatchar ett glas Soave Classico – man skulle kunna tro att de små knölarna växer på vinrankans rötter. Som avslut, ett glas Nebbiolo med sträva tanniner som festar loss med den klassiska pastan som kan fås med vit eller svart tryffel (enligt undertecknad så är den vita aningen subtilare, lenare, elegantare och uthålligare i smaken än den svarta).  

Passa på om du vill ha närkontakt med den här delikatessen, i helgen tar tryffelveckorna på Restaurang Aubergine slut för denna gång.

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp