Efter jul kommer vardagsvego

Kategori: Trender och insikter, Inspiration | Skrivet: Jan 02, 2017

grillade grönsaker PS

Framtidens melodi är som bekant mindre mängder kött på bordet. Det märks på utbudet på bättre restauranger: Många proffskockar ser grönsaker som en stimulerande utmaning – och det kan du också göra.

Julfrosseriet är slut och ett nytt år har börjat. Samtidigt är vi nog många nu som har insett att framtidens melodi är mer grönsaker och mindre kött på bordet.

Det märks på en stadig ström tjatiga artiklar och bloggar (som denna) i ämnet, men det märks också på utbudet på bättre restauranger. Det dyker upp fler och bättre vegorätter på menyerna. Och många professionella kockar ser grönsaker som en mer stimulerande utmaning än kött.

Allt om grönsaker på PS

Här kommer bara en liten påminnelse att du hittar massor med kunskap, tips och inspiration i ämnet grönsaker här på PS. Sök på något du undrar över (i sökrutan uppe till vänster) eller börja i början här:

Till Chef de Partie GRÖNSAKER

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp