Är sötpotatis verkligen en potatis?

Kategori: Trender och insikter, Inspiration, Nyheter, I proffsköket | Skrivet: Jan 06, 2018

Sötpotatis PS

Att äta nyttig i januari är inget nytt. Efter julmat i mängder, nyårsfirande och restfesten under trettonhelgen är vi många som nu satsar på att äta mer hälsosamt.

Oavsett om du vill äta veganskt, vegetariskt eller bara mer grönsaker hjälper Professional Secrets grönsaksguide dig med mer kunskap. Det vill säga allt du behöver veta för att äta mer grönt.

  • Vad kan man göra med blomkålsstammen?
  • Hur förvarar man sallad på bästa sätt?
  • Är sötpotatisen verkligen en potatis?

Professional Secrets grönsaksguide hittar du svaren och allt du behöver veta om grönsaker.  

Professional Secrets har samlat proffskockarnas kunskap, tips och hemligheter när det gäller grönsaker. I dagens moderna, smakvänliga och hälsotänkande kök är grönsakerna stjärnor på bordet. Professionella kockar har massor att lära ut.

I PS grönsaksguide hittar du deras kunskap, tips och inspiration om hur du lagar och lyckas med grönsaker. Oavsett om du är vegan, vegetarian eller bara vill äta mer grönsaker. PS grönsaksguide hjälper dig.

Och nej, sötpotatis är en ingen potatis. Läs mer om sötpotatis, sallad och om blomkål.

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp