Direkt från grönsakslandet - ny matblogg på PS

Kategori: Inspiration, Nyheter | Skrivet: Mar 16, 2016

Anna Andersson, PS-bloggare

Senaste tillskottet till PS bloggfamilj är Anna Andersson med bloggen "Direkt från grönsakslandet". Du hittar Anna för det mesta i sitt grönsaksland, i köket eller någonstans mitt i mellan. Men ibland sätter hon sig vid datorn och kommer då att dela med sig av tips, inspiration och recept.

Anna Andersson odlar i en helt vanlig villaträdgård, både för lust och fägring, men mest för att få möjligheten att äta och njuta av nyskördade grönsaker, frukt och bär. Bloggen "Direkt från grönsakslandet" kommer i huvudsak att handla om de råvaror Anna odlar eller plockar i skog och mark. Kanske blir det lite viltkött också eftersom hennes man jagar.

Mat som smakar sommar

I sitt första inlägg på bloggen skriver Anna om körsbärstomaten och delar med sig av hur hon gör för att kunna äta mat som smakar sommar i mitten av mars.

Välkommen Anna!

Läs bloggen "Direkt från grönsakslandet"
 

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp