Hitta rätt köttbit

Kategori: Inspiration, Nyheter | Skrivet: Jun 29, 2019

Styckdetaljer nöt, styckschema

Vad är Pluma Iberico och var på djuret sitter njurtappen? I vår råvaruguide hittar du fakta om styckdetaljer till nöt, gris, kalv, lamm och fågel.

I vår råvaruguide har vi samlat styckdetaljer till nöt, gris, kalv, lamm och fågel för att underlätta för dig att hitta rätt detalj i köttdisken. I guiden ser du enkelt var på djuret köttbiten sitter och du får tips på hur du kan tillaga den.

Råvåruguiden ger dig bland annat koll på att njurtappen är en muskel som sitter djupt inne i djurets mellangärde och håller bland annat lungor och diafragma på plats. Att Plumo Iberico är en bit av den spanska Ibericogrisens skuldra som är mycket marmorerad och smakrik. Och att det är gott att steka lammnjure i smör och sedan bränna av bitarna i konjak eller madeira.

Lär dig mer om: 

styckdetaljer för nöt

styckdetaljer för lamm

styckdetaljer för kalv

styckdetaljer för gris

styckdetaljer för fågel

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp