Perfekta skålar till din mise en place

Kategori: Utrustning | Skrivet: Maj 05, 2018

Mise en place-skålar PS

Förberedelser är A och O för alla proffskockar, inte minst i form av en "mise en place" på den egna arbetsstationen. I vår webbutik hittar du de perfekta skålarna för jobbet.

Alla proffskockar använder sig av mise en place ("miz ån plass"), vare sig de kan uttala den franska kökstermen eller ej. Betydelsen är ungefär "allt på plats" och handlar om alla råvaror som kocken skalar, skivar, hackar och sorterar i lämpliga skålar innan gästerna kommer och det blir hetsigt vid spisen.

Från Professional Secrets kan du handla perfekta mise en place-skålar som inspirerats av proffsens små bleck, men som anpassats för hemmaköket.

I kitet ingår två mindre skålar, två större, och en bricka som passar perfekt i ett vanligt kylskåp. Helt i stryktåliga material som lämpar sig för hantering av mat: Rostfritt stål och silikon av högsta kvalitet.  Duger perfekt för förvaring. Och som extra snygg lunchlåda.

Till webbutiken

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp