Kom och se en stjärnkock

Kategori: Nyheter, I proffsköket | Skrivet: Okt 27, 2016

Johan Backéus PS/Aveqia

I helgen genomför vi ett samarbete med stjärnkocken Johan Backéus på Aveqia. Kom och träffa honom i Cerverabutiken Kungsgatan/Sveavägen i Stockholm!

Johan Backéus har bland mycket annat jobbat i köket på Stockholmskrogarna Gondolen och restaurang BAR och varit köksmästare på enstjärniga restaurang Lux. Han har även tävlat i Årets kock och varit finalist flera gånger och tagit silver både 2013 och 2016.

En stjärnkock som lärare

Idag jobbar Johan på Aveqia och undervisar i matlagning på hög nivå. Två dagar den kommande helgen ska vi genomföra ett samarbete med Johan och Aveqia för att få ta del av alla hans kunskaper om köksredskap:

Träffa Johan Backéus i Cerverabutiken

Fredagen den 28 och lördagen den 29 kan du studera Johan in action i Cerverabutiken i hörnet Kungsgatan/Sveavägen i Stockholm. Från klockan tolv och till ca klockan sex lär han ut knep och tips om hur du lagar skaldjur.

Välkommen!
 

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp