Bjud på fisk från ugnen

Kategori: Inspiration | Skrivet: Nov 11, 2016

Färdigmat från frysdisken och skolbespisningar har gett fiskgratängen dåligt rykte. Men det finns massor med goda skäl att tillaga mager fisk under ett gyllene täcke av grädde, ost och djupa smaker...

Att laga fisk i ugnen är en utmärkt lösning på logisiken en fredagkväll. Bara alla de goda ingredienserna kommer på plats i en varm ugn så sköter resten sig självt tills matgästerna kommer.

Och hel fisk i ugnen – även om du då måste jobba lite hårdare med såser och tillbehör – betyder fest. Några proffsiga tips oavsett vilken av dessa vägar du väljer:

Läs mer: Fisk i ugnen

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp