Till far på fars dag!

Kategori: Utrustning | Skrivet: Nov 08, 2016

mise en place-skålar PS

Det är klart man kan bortse från fars dag, ett kommersiellt jippo. Men man kan inte bortse ifrån att med de rätta skålarna till kökets "mise en place" kommer pappa att ha ännu roligare när han lagar ännu godare mat...

Vad ger man världens bästa pappa på fars dag söndagen den 13 november (nu på söndag!) 2016? Jo, det som ingen professionell kock klarar sig utan: Perfekt fromgivna, hållbara, hygieniska och snygga skålar i rostfritt stål till kockens mise en place.

Skålarna passar även till förvaring i ditt kylskåp (den praktiska och snygga brickan är lika djup som hyllan i en standradkyl). Lock av silikon i högsta, matvänlig kvalitet håller tätt och förlänger livslängden på innehållet.

Läs mer och handla i butiken.

OBS: Om skålarna inte hinner fram eller är slut i IRL-butiken (sök en återförsäljare nära dig här) så blir pappa lika glad för ett presentkort...

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp