Secreto Iberico ingen hemlighet längre

Kategori: Inspiration | Skrivet: Maj 07, 2020

Grisens hemlighet PS

Det spanska originalet "Secreto Iberico" har blivit "Grisens hemlighet" på svenska. Läs mer om den här inte längre så hemliga styckdetaljen från världens godaste gris.

Secreto Iberico är en styckdetalj som skärs ut på sidan av grisens kraftiga hals, djupt inne vid skuldran. Den är kraftigt marmorerad (se bilden!) och mycket saftig och mör – perfekt för en hastig tur på en riktigt het grill.

"Iberico" är namnet på Spaniens erkänt goda, svarta grisras som bland annat blir till lufttorkad skinka. Samma styckdetalj från en svensk gris får alltså nöja sig med namnet "Grisens hemlighet".

Allt du ville veta om den här lyxiga styckdetaljen hittar du här:

Secreto Iberico/Grisens hemlighet

 

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp