Ordning och reda som ett proffs

Kategori: Utrustning, Inspiration | Skrivet: Jul 07, 2018

Mise en place-skålar PS

En riktig "mise en place" kräver rätt skålar för uppgiften. PS mise en place-skålar är hemmakockens svar på proffskockens oumbärliga "små bleck".

De mindre storlekarna på de där fyrkantiga skålarna i rostfritt stål med vilka man sätter upp arbetsstationen kallas "små bleck" i proffsköket. Den fyrkantiga formen gör dem till rationella redskap som är lätta att organisera och stapla. Materialet, rostfritt stål, gör dem både slagtåliga och disktåliga.

Mise en place för alla

Det verkar tidigare inte ha funnits någon motsvarighet i och för hemmaköket, därför har vi på PS låtit utveckla passande "mise en place-skålar" själva:

  • I en storlek lämplig för hemmaköket. Den praktiska (och snygga) brickan passar perfekt på djupet på hyllan i ett vanligt kylskåp.
  • Alla skålar har ett praktiskt, tåligt, tättslutande lock av silikon i högsta kvalitet.
  • Designen härmar "små bleck" med sin praktiska form för enkel uppställning och med sina rundade hörn för enkel rengöring och åtkomlighet med, t ex, en slickepott.
  • Materialet är det enda tänkbara i ett flitigt använt kök: Rostfritt stål.

Finns i butiken

PS mise en place-skålar finns i vår webbutik.

Om du vill känna på dem i en fysisk butik när dig så hittar du den här: Sök butik

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp