SPORTLOVSKLASSIKERN: Bouillabaisse

Kategori: Inspiration | Skrivet: Feb 27, 2018

Bouillabaisse, fransk fisksoppa PS

Visst finns det mer klassiska klassiker, men du kan ju inte äta spaghetti med köttfärssås hela sportlovet. Därför ska du laga en matig fransk fisksoppa.

Den matiga franska fisksoppan med världens krångligaste namn är inte svår att tillaga, men den tar lite tid att förbereda. Några proffsiga tips:

  • Gör grunden till soppan först, till exempel kvällen innan.
  • Det enda som då återstår inför själva serveringen är att köpa färskt bröd, vispa ihop aiolín och skära fisken i snygga bitar. Tänk på att ingredienserna i aiolín mixas lättare om de håller samma temperatur.
  • Lägg i munsbitarna med fisk i den heta soppan det sista du gör.

En klassisk bouillabaisse

Säg det rätt – Bouillabaisse

Säg det rätt – aiolí

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp