Allt du ville veta om paj

Kategori: Inspiration | Skrivet: Maj 23, 2019

paj med bär PS

Välkommen till PS dessert. Idag ska det handla om om hur du blir ännu bättre på paj.

Det kanske är lite fegt av oss på PS att ha "paj" som en av "de fem stora" desserterna man hittar på restaurangernas menyer, det finns ju så många sorters pajer. Men det de har gemensamt är det där perfekta skalet som omger det söta, smakrika innehållet...

Man kan alltid göra paj. Och om bär och frukt inte är i säsong så kan man ändå göra paj på frysta och inlagda råvaror. Så varför inte bjuda på paj idag?

Till PS dessert om paj.

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp