Kom och få grönsaksinspiration

Kategori: Inspiration | Skrivet: Jun 07, 2018

grönsakswok PS

Vi är många nu som vill haka på trenden (för en gångs skull en nödvändig sådan) att äta mer grönsaker, men hur gör man?

Ett grundtips från kockar vi har talat med är att du inte ska ska göra så stor skillnad på grönsaker och kött och fisk när du står vid spisen och tänker tillagning. Även grönsaker blir godare av Maillardeffekten, av en tur på grillen, av att få en yta i stekpannan, av att rostas i ugnen, av kryddor från världens alla hörn och av fett och salt och andra smakbärare.

Nu är dessutom bästa tiden på året att gå loss på grönsaker och upptäcka att de har något som kött och fisk inte har: Massor med olika former och konsistenser och texturer och färger som du kan kombinera på tallriken. Låt dig inspireras:

Till allt om grönsaker

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp