Grilla bläckfisk som ett proffs

Kategori: Inspiration | Skrivet: Jul 18, 2019

Grillad bläckfisk PS

Bläckfisk på grillen doftar och smakar sommar vid medelhavet. Våga prova, men läs "Grilla bläckfisk som ett proffs" innan du bjuder in gästerna.

Lite större bläckfisk, framför allt den långsmala tio-armade sorten som heter variationer på "kalamar", har både en form och en konsistens (och smaker) som gör den tacksam på grillen.

Det knepiga är egentligen inte själva grillmomentet, utan hur du ska undvika att den höga värmen gör köttet segt i stället för mört. Här hittar du allt du behöver veta:

Grilla bläckfisk som ett proffs

 

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp