Börja pickla nu

Kategori: Inspiration | Skrivet: Maj 29, 2019

Picklade grönsaker PS

Det är inte bara under höstens skörd som det är dags att pickla grönsaker. Nu är tiden att lägga läckra primörer på burk.

Nästan alla grönsaker går att pickla (vi vet inte hur ofta vi har fått hör det här från diverse proffs). Det gäller inte minst nu när primörerna är som bäst.

Att äta dem precis som de är – dagsfärska och hastigt ångkokade och smörslungade - är ett svårslaget sätt att njuta primörer. Men inläggning är inte bara ett sätt att förvara, det framkallar även nya smaker och goda, knapriga texturer.

Låt dig inspireras här: Pickla grönsaker

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp