Pickla höstens skörd

Kategori: Inspiration | Skrivet: Sep 03, 2020

picklad rödlök PS

Bara en liten påminnelse: Massor av grönsaker är som färskast, bäst och dessutom billigast just nu. Passa på och pickla eller syra dem.

Nästan alla grönsaker går att pickla – att lägga in på burk. Principen är alltid densamma och du kan egentligen använda allt som är tillräckligt syrligt (och ätbart förstås): Ättika, citrussaft med hög syra (citron och lime…) och alla sorters vinäger går bra.

Pickla nu så har du fräsch syra och krispiga upplevelser i munnen så att det räcker till hela långa vintern:

Allt om att pickla grönsaker

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp