Alla vill ha en bit av Paradiset!

Kategori: Trender och insikter, Nyheter | Skrivet: Okt 03, 2017

Paradiset PS

Matkedjan Paradiset driver just nu en kampanj där kunderna kan köpa in sig och bli delägare i hela konceptet. Och det har gått bra över förväntan!

Paradiset har tagit hjälp av FundedByMe för att genomföra en så kallad crowdfundingkampanj. Genom att investera en mindre summa kan medlemmarna få delägarskap i form av aktier såväl som rabatter på framtida inköp.

Nästan 3000 personer har investerat och 170 procent av finanserna (i skrivande stund) har redan kommit in, vilket betyder att man redan har överträffat de ekonomiska målen. Planen är att Paradiset nu ska kunna etablera sig i hela Sverige...

Butikerna (där du förutom fina råvaror också hittar proffsiga köksredskap från Professional Secrets) finns idag på tre platser i Stockholm: Regeringsgatan, Brännkyrkakgatan och Sickla köpkvarter.

Läs mer om Paradisets kampanj här:

Säkra din plats i Paradiset!

 

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp