Tryffelveckorna kommer!

Kategori: Inspiration, Nyheter, I proffsköket | Skrivet: Okt 24, 2019

tryffelravioli Aubergine

Halloween och pumpor i all ära, men säsongen för tryffel är här. Och om man har vägarna förbi Stockholm kan man även i år frossa i tryffel på restaurang Aubergine på Östermalm.

Krögaren och kocken Magnus Bentzer måste ses som tryffelexperten i vårt kocknätverk. Och detta är trettioförtsa året (räknar vi rätt nu?) i rad som Magnus och restaurang Aubergine i Stockholm bjuder på tryffelveckor. Sartskottet går i år den 1 november och vi på Professional Secrets drömmer redan om pastan med vit tryffel...

Till Aubergines tryffelveckor

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp