Vi ses hos Gårdshandlaren i Eslöv!

Kategori: Nyheter | Skrivet: Feb 23, 2018

Gårdshandlaren i Eslöv

Alla köksredskap från PS har tagits fram av professionella kockar i samarbete med formgivare. Nu hittar du dem även hos nyöppnade Gårdshandlaren i Eslöv.

En ny butik har öppnat i centrala Eslöv med ett komplett sortiment av närproducerade och välproducerade livsmedel, bland annat nymalt, nykokt kaffe från ett lokalt rosteri i Skåne.

Kunderna kommer att kunna göra sina dagliga inköp hos Gårdshandlaren, men även ha möjlighet att köpa produkter av hög kvalitet som gåvor. Det finns även en vision att hitta alternativ till de vanliga plastprodukterna vi använder i köket – och det är där Professional Secrets kommer in i bilden.

Butikens stolta ägare heter Camilla och är ett fan av gjutjärnspannor och fastnade bland annat för vår stekspade i rostfritt stål – som också är gjord för att gå i arv i generationer. 

Nu ser vi fram emot att få var med på ett hörn och sprida matglädje i Eslöv!

Till Gårdshandlaren i Eslöv på Facebook

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp