Allt om din panna

Kategori: Utrustning, Inspiration, I proffsköket | Skrivet: Sep 08, 2018

stekpanna proffskök PS

Proffs använder stekpannor av gjutjärn, rostfritt stål eller kolstål. Andra material och ytbehandlingar har inte det som krävs för att överleva och prestera i ett restaurangkök. Lär dig mer om din stekpanna.

I ett proffskök ställs skyhöga krav på stekpannor. Där är gjutjärn, rostfritt stål eller kolstål de enda material som kommer på fråga. Pannor av stål och gjutjärn håller – så länge som du behandlar dem rätt före, under och efter stekning – i generationer. Enklast är ofta bäst i ett proffskök.

Att steka handlar om tillagning på hög värme – något som non-stickbehandlingar inte klarar av i det långa loppet. Proffsen rekommenderar i stället gjutjärn, rostfritt stål eller kolstål när du ska steka.

Läs mer

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp