Allt om (röd)betor

Kategori: Inspiration | Skrivet: Sep 06, 2018

rödbetor rivjärn PS

Nu är rätt tid på året att frossa i (röd)betor. Grönsaken med det extrema färgpigmentet och den starka, lite söta smaken av "jord" går att tillaga på alla möjliga sätt.

Rödbetor är vanligast, men det finns också gulbetor och polkabetor med röda och vita ränder och som blir väldigt snygga om man blandar dem i en och samma rätt.

Betor är goda att lägga in och rödbetor med chevre är en god men uttjatad klassiker, men det finns så otroligt mycket mer man kan göra med den här grönsaken.

Till allt om rödbetor

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp