Besök oss
Stora Saluhallen 95,
411 17 Göteborg

Öppettider
mån-fre 9-18, lör 9-14

http://albertanderssonchark.se/

Skriv ut

Albert Andersson Charkuteri (Stora Saluhallen)

(0,0 av 0 röster)

Om Albert Andersson Charkuteri (Stora Saluhallen)

Saluhallen är ju alltid en uppskattad oas att gå och handla i, och fredag och lördag är det ett riktigt högt tempo här!

Vi besitter en hel del kunskap om matlagning av lite mer husmanskostkaraktär och denna kunskap delar vi gärna med oss av. Det breda sortimentet är mycket uppskattat bland kunderna. Senast i raden är vår hängmörade ryggbiff som hängt i minst 4 veckor.

Albert Andersson Charkuteri AB, får köttleveranser från Dalsjöfors flera dagar i veckan. Det handlar då om hela djur som vi sedan grovstyckar i våra styckrum i Saluhallens källare. I butiken finstyckar vi sedan och köttet ligger välexponerat i butiksdisken där varje kund kan välja och peka på den bit han eller hon vill ha. Vi skär sedan upp i önskad storlek

Då vi handlar med svenskt kött kan vi även borga för en genomgående hög kvalitet. Förutom detta breda utbud har vi även ett stort sortiment av pålägg och delikatesser, bland annat elva olika skinksorter samt mängder av korvar och salamis, både av svenskt traditionellt ursprung och med internationella influenser med mera. I princip alla våra rimmade varor gör vi själva enligt släkttraditionsrecept och vår egentillverkade julskinka är mycket populär.

Till jul har vi också pyntat upp i disken med det som hör julens goda till, till exempel press- och rullsylta, julkorv och vill ni ha grisfötter, grisknorr och tunga så har vi det också!

Kommentarer

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp