Blåmusslor

feb 25, 2021 1 kommentarer
  • Anne-Marie N Offerman

    Inlägg: 0

    Trådar: 0

    Hej!
    Min matbutik har börja med att plasat in näten med färska blåmusslor. Jag tycker det ser läskigt ut eftersom jag har en gammal kunskap om att musslor behöver luft, annars kvävs de. Hur är det med den saken? undrar AmiO

    Dela tråd med andra
  • Skriv kommentar

    Kommentera
  • Kommentarer

  • #1mars 26, 2021

    Professional Secrets

    Inlägg: 52

    Trådar: 9

    Hej Anne-Marie! (Och ursäkta sent svar, vi bygger om vår hemsida och det är lite stökigt bakom kulisserna nu...)

    Grejen med levande musslor är ju att de drunknar i sötvatten, inte att de behöver luft – även om de ofta trivs med att leva där det syrerikare saltvattnet kommer och går.

    Och i det här fallet kan du nog utgå ifrån att producenten/leverantören vet exakt vad de gör, det ligger ju helt i deras intresse att du får så många levande musslor i nätet som möjligt.

    Testa. Och rapportera gärna om det doftade friskt hav när du öppnade påsen...

    Hälsningar,
    John på redaktionen


    Kommentera

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp