Låter gott, men jag tycker det knepiga med ett vegetariskt julbord är att det kan bli många (men goda!) mastiga röror. Man saknar de där "större" paradrätterna från ett vanligt julbord. Har du fler bra förslag?
Alla "bord" är ju till sin natur plottriga och varken min mage eller jag jublar över idel oljiga, vitlökskryddade röror. Men något som jag är nyfiken på är helbakad rotselleri - ett "grönt" alternativ att skära upp i skivor på julbordet. Likt fänkålen är rotsellerin en grönsak som genomgår en personlighetsförändrande metamorfos i ugnsvärme!
Ulrika, ärligt talat så är jag lite skeptisk till din helbakade rotselleri. Det låter som när man gör vegomat på "fel" sätt, genom att härma kötträtter... Kan du inte prova och rapportera? Helst före dopparedan...
Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!
Skriv kommentar
Kommentarer
#1okt 14, 2014
Inlägg: 20
Trådar: 6
Låter gott, men jag tycker det knepiga med ett vegetariskt julbord är att det kan bli många (men goda!) mastiga röror. Man saknar de där "större" paradrätterna från ett vanligt julbord. Har du fler bra förslag?
#2okt 27, 2014
Inlägg: 19
Trådar: 4
Alla "bord" är ju till sin natur plottriga och varken min mage eller jag jublar över idel oljiga, vitlökskryddade röror. Men något som jag är nyfiken på är helbakad rotselleri - ett "grönt" alternativ att skära upp i skivor på julbordet. Likt fänkålen är rotsellerin en grönsak som genomgår en personlighetsförändrande metamorfos i ugnsvärme!
#3nov 20, 2014
Inlägg: 91
Trådar: 11
Ulrika, ärligt talat så är jag lite skeptisk till din helbakade rotselleri. Det låter som när man gör vegomat på "fel" sätt, genom att härma kötträtter... Kan du inte prova och rapportera? Helst före dopparedan...