Här på Professional Secrets hittar du grundläggande kunskaper om näring, tekniker, verktyg, smaker, hygien och annat som varje hemmakock med ambitioner måste känna till.
Om du ändå har frågor på vilka du inte hittat ett svar så kan du ställa dem här i "Fråga proffsen". Vi återkommer så snart vi bara kan – men ge oss lite tid att fråga proffsen i vårt nätverk.
Fråga på!
Skriv kommentar
Kommentarer
#1aug 20, 2014
Inlägg: 52
Trådar: 9
Det ska tilläggas att ingen fråga är för liten eller för dum. Fråga på bara!
Kommentera
#2mars 3, 2020
Inlägg: 0
Trådar: 0
Hej!
På senare tiden har den frysta laxen smakat ”rå” trots tillagning och köp av olika märken. Det smakar som man skulle ta en tugga direkt efter den kommit upp ur vattnet. Går det att få bort den ”fiskiga” smaken på något sätt?
Tack på förhand!
Kommentera 1 kommentarer