Salladsbuffe

okt 27, 2015 0 kommentarer
  • Kökskrigaren

    Inlägg: 0

    Trådar: 1

    Tjena forat!

    tänkte bolla lite ang salladsbuffé

    vi är ett konferenshotell på en mindre ort som serverar lunch till konferanser och dropgäster
    2 lunchrätter på buffe och en salladsbuffé med 7-9 sorters grönt och röror
    lunchen kostar 95 kr och då får man välja 2 rätters mat på buffe och sallader, dressing, mjukt bröd . loka, kaffe.

    hur skulle ni göra för att spara pengar?
    vilka sorters sallader/grönsaker är enligt er mening mest kostnadseffektiva?
    någon annan input/råd att ge?

    vi har 5 veckors rullande lunchmeny och jag har blivit tillsagd att köra all mat genom MOR-onlinekalkylen, så jag vet vad jag har o göra i november månad iaf

    Dela tråd med andra

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp