Välkommen till Professional Secrets!

Det ges idag ut fler receptböcker än någonsin, men i många hem saknas samtidigt kunskap om hur man handskas med råvaror och tillämpar olika tekniker i köket. Det vill vi på Professional Secrets göra något åt.

Proffsens kunskap och köksredskap

Med hjälp av några av Sveriges främsta kockar och råvaruspecialister tar vi fram kunskap direkt från proffsköket och gör den tillgänglig för alla som älskar att laga mat. På så sätt vill vi inspirera fler hemmakockar till att laga bra mat från grunden med bra råvaror.

Vi tror att när kunskapen i köket ökar så vill man ha rätt redskap. Därför samarbetar vi också med vårt nätverk av kockar för att ta fram kökets viktigaste verktyg, "Chef's Essential Kit". Alla produkter från Professional Secrets uppfyller de hårda krav som ställs i ett professionellt kök.

Alla vinner med PS

Förutom att det blir ännu roligare att laga mat så leder proffsens kunskap till val som har en positiv påverkan långt utanför det egna köket: När vi är fler som kan mer så kan vi ställa krav på bättre råvaror och på bättre djurhushållning. Vi blir fler som satsar på kvalitet och på att tillvarata jordens resurser – med mindre svinn som följd.

Smaklig måltid!

Niklas, Hans, John, Calle, Henrik

Läs mer om PS.

Dela sida med andra
Köp