Välkommen till redskap och kunskap direkt från proffsköket

Professional Secrets gör proffsens köksredskap tillgängliga för alla som älskar att laga mat. De har tagits fram av kockar i nära samarbete med formgivare och uppfyller de hårda krav som ställs i ett professionellt kök. (Och där det behövs har köksredskapen anpassats för att bättre passa hemmaköket.)

Inspirera till godare, bättre mat

Det ges idag ut fler receptböcker än någonsin, men i många hem saknas samtidigt kunskap om hur man handskas med råvaror och tillämpar olika tekniker i köket. Det vill vi på Professional Secrets göra något åt. Genom att sprida proffsens redskap och kunskap vill vi inspirera fler hemmakockar att laga bra mat från grunden med bra råvaror.

Alla vinner med PS

Med tips, kunskap och inspiration direkt från proffsen blir det ännu roligare att laga mat. Det leder även till val som har en positiv påverkan långt utanför det egna köket: När vi är fler som kan mer så kan vi ställa krav på bättre råvaror och på bättre djurhushållning. Vi blir fler som satsar på kvalitet och på att tillvarata jordens resurser – med mindre svinn som följd.

Vi kommer att visa lite större respekt för planeten för varje måltid vi lagar.

Smaklig måltid!

Niklas, Henrik, Hans, Valerie, John

Läs mer om PS.

Beställ
Prenumerera på vårt Nyhetsbrev
Dela sida med andra

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp