ANSVARIG FÖR OPERATIONS

 

KORT OM PROFESSIONAL SECRETS

Professional Secrets handlar om att lära ut de hemligheter som slitvargarna på de bästa restaurangerna besitter. Professional Secrets riktar sig till matlagningsintresserade s k ”foodies” som gillar att laga mat från grunden. De gillar att köpa råvaror med hög kvalitet i bra affärer, gärna närproducerat och ekologist men det viktigaste är kvaliteten. En ”foodie” följer inte recept utan vill ha inspiration från olika källor och därefter skapar sina egna recept följande den kreativa process som är grunden i nöjet att laga mat.

Professional Secrets har tagit fram ett unikt produktsortiment som nu har lanserats i Sverige och håller på att lansera internationellt. Vi har fått ett mycket positivt mottagande och finns i närmare 80 st butiker i Sverige.

Nu vill Professional Secrets sätta ihop världens bästa team för att bli riktigt framgångsrika.

ARBETSBESKRIVNING OPERATIONS

Vi söker omgående en person med stort driv och egen initiativförmåga som vill vara med att bygga Professional Secrets i Sverige och internationellt. Vi har kunder i Sverige och håller på att bygga upp kunder i utlandet samt leverantörer i ett antal länder utanför Sverige. Vi behöver bygga våra processer, rutiner och system för att bli ett större bolag och hantera internationella flöden. Då vi är, än så länge, ett litet team får vi alla vara beredda att hoppa in där det behövs men vi har ändå tydliga ansvarsområden.

Tjänsten

Som ansvarig för Operations blir du Professional Secrets motor. Allt från orderhantering, lager/logistik, ansvarig för ekonomi (bokföring sköts av bokföringsbyrå), betalningar, planering och inköp från leverantörer, mm.

Vi arbetar idag i det molnbaserade systemet 24Seven där vi samlar allt från kundregister, order, lager, ekonomi, etc. Mycket finns på plats men många processer behövs fortfarande sättas upp.

Eftersom vi befinner oss i begynnelsen av vår resa att skapa ett internationellt varumärke, kommer du själv i stor utsträckning påverka tjänstens utformning samt vara mycket delaktig i hela Professional Secrets utveckling för att nå uppsatta mål.

Din bakgrund och person

Vi söker dig som har rätt driv, är kundfokuserad gillar att arbeta i team, är beredd att arbeta med stora strategiska frågor men också är beredd att ta tag i frågor som krävs i ett bolag i utveckling.

Följande områden är av värde:

  • Kunskap och erfarenhet från order/logistik/planering av flöden
  • Kunskap och förståelse av IT som verktyg och hjälpmedel
  • Kunskap om ekonomi, fakturering och betalningar

Ersättning

Enligt överenskommelse.

Kontaktperson Professional Secrets

Niklas Wakeus – Foodie and Founder, 0703 486337

Skicka ett e-mail till Niklas

 

Dela sida med andra
Köp