Redskap och kunskap direkt från proffsköket

Älskar du att laga mat? Vill du utvecklas och lära dig hur proffsen i restaurangköken bär sig åt? Professional Secrets tar med dig in bakom matluckan på några av Sveriges och världens bästa restauranger.

Inspirerande kunskap

Det ges idag ut fler receptböcker än någonsin, men något som saknas är kunskapen om hur man väljer de bästa råvarorna och uppnår det bästa resultatet genom att använda de rätta teknikerna – såsom proffsen gör på bra restauranger. Målet med Professional Secrets är att inspirera dig genom att föra den kunskapen vidare.

Inspirerande redskap

Med ökad kunskap följer naturligt ett behov och en önskan att jobba med rätt redskap. Samtliga köksredskap från Professiona Secrets har valts ut och och formgetts i nära samarbete med framstående kockar såväl som framstående formgivare. Resultatet är köksredskap av professionell kvalitet för hemmaköket.

Att göra som proffsen gör gott

Att anamma proffsens redskap och kunskap gör det inte bara ännu roligare för dig att laga mat, det leder även till val som har en positiv påverkan långt utanför ditt kök. När vi är fler som kan mer så kan vi ställa krav på bättre råvaror och på bättre djurhushållning. Vi blir fler som satsar på kvalitet och på att tillvarata maten bättre – med mindre svinn som följd.

Tips från de bästa kockarna

Genom Professional Secrets får du tillträde till praktiska färdigheter som de duktigaste proffskockarna utövar varje dag för att leverera mat på högsta nivå. Du får en inblick i hur det går till på restauranger såsom Vassa Eggen, B. A. R., Tranan, AG, Lisa Elmqvist, Agnes, Ekstedt, med flera.

PS är aldrig färdigt

Kunskap utvecklas och förändras. Professional Secrets kommer också att förändras allt eftersom vi samlar på oss mer och mer kunskap och för den vidare till dig. Och genom våra workshops där vi sammanför kockar och formgivare kommer vi att utveckla ännu fler genomtänkta köksredskap av professionell kvalitet för hemmakocken.

Sugen på att sätta igång?

Till matskolan.

Till butiken.

proffskök
Beställ
Prenumerera på vårt Nyhetsbrev
Dela sida med andra

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp