proffskök

Kunskap och köksredskap direkt från proffsköket

Älskar du att laga mat? Vill du utvecklas och lära dig hur proffsen i restaurangköken bär sig åt? Professional Secrets tar med dig in bakom matluckan på några av Sveriges och världens bästa restauranger.

Kunskap är inspiration

Det ges idag ut fler receptböcker än någonsin, men något som saknas är kunskapen om hur man väljer de bästa råvarorna och uppnår det bästa resultatet genom att använda de rätta teknikerna – såsom proffsen gör på bra restauranger. Målet med Professional Secrets är att inspirera dig genom att föra den kunskapen vidare.

Kunskap gör gott

Proffsens kunskaper och knep gör det inte bara ännu roligare för dig att laga mat, de leder även till val som har en positiv påverkan långt utanför ditt kök. När vi är fler som kan mer så kan vi ställa krav på bättre råvaror och på bättre djurhushållning. Vi blir fler som satsar på kvalitet och på att tillvarata maten bättre – med mindre svinn som följd.

Tips från de bästa kockarna

Genom Professional Secrets får du tillträde till praktiska färdigheter som de duktigaste proffskockarna utövar varje dag för att leverera mat på högsta nivå. Du får en inblick i hur det går till på restauranger såsom Vassa Eggen, B. A. R., Tranan, AG, Lisa Elmqvist, Agnes, Ekstedt, med flera.

PS är aldrig färdigt

Kunskap utvecklas och förändras. Professional Secrets kommer också att förändras allt eftersom vi samlar på oss mer och mer kunskap och för den vidare till dig. Idag hittar du här det grunderna och det mesta du behöver veta om kött och fisk. I framtiden kan du se fram emot mycket, mycket mer.

PS köksredskap

För att utöva proffsig kunskap krävs ordentliga köksredskap. Tillsammans med kockar i framstående kök har vi utvecklat köksredskap som uppfyller de höga krav som ställs i ett professionellt kök. Till butiken.

Dela sida med andra
Köp