PS kunskapsböcker Kött och Fisk

KOCKARNAS HEMLIGHETER

Professional Secrets har hittills gett ut två böcker i serien Chef de Partie: Den ena med proffsens alla tips om kött, den andra om fisk.

Böckerna innehåller inte ett enda recept. I stället får du ta del av allt det där som kockar i restaurangköken har ägnat många år åt att lära sig om råvaror, tekniker, smaker, kemi, fysik med mera.

Kunskapen presenteras lättfattligt, enkelt och koncist. Professional Secrets vill göra det ännu roligare för dig att göra din grej i köket. Det ska även vara roligt att ta till sig kunskapen i våra böcker.

Du kan läsa böckerna från pärm till pärm eller/och ha dem som verktyg när det hettar till i köket och du snabbt söker svar på en knivig fråga. Och om böckerna inte skulle räcka till så finns den ständigt växande kunskapsbanken på vår hemsida.

Specifikationer

Över 120 sidor, trådbunden rygg, laminerat omslaget för ökad tålighet samt ett elastiskt band runt boken för enkel transport och förvaring. Rikt illustrerad med pedagogiska och inspirerande bilder.

Klicka här för att beställa PS kunskapsböcker

Dela sida med andra
Köp