Provläs här! (1,4 MB)

Bli en ännu bättre och ännu mer inspirerad köttkock!

Lär dig laga mat som proffsen med Chef de Partie KÖTT. I den här boken hittar du praktisk kunskap och inspiration i massor – men inga recept. I stället får du veta hur yrkesverksamma kockar bär sig åt för att skapa matupplevelser på professionell nivå – och hur du också kan göra det. Fokus ligger på råvaran, grundkunskaper, tekniker och alla de där små knepen som gör stor skillnad.

Omslaget är laminerat för ökad tålighet i köket. Ett elastiskt band stänger ute fukt och skyddar från onödigt slitage när du bär med dig det här mångsidiga köksredskapet.

Chef de Partie – direkt från proffsen:

Chef de Partie är en serie böcker från Professional Secrets. Innehållet är framtaget i samarbete med yrkesverksamma proffs och böckerna vänder sig till dig som vill veta hur det verkligen går till i ett restaurangkök av klass. Praktisk kunskap, mängder med inspiration och små knep som gör stor skillnad är vad det handlar om...

Kunskapen är uppdelad enligt den organisation – Köksbrigaden, på franska Brigade de Cuisine – som råder i professionella kök. Chef de Partie KÖTT är den första boken i serien och lär ut vad en linjekock ansvarig för en köttstation bör veta.

Ett axplock ur innehållet:

  • Köksbrigaden – vad är det?
  • De viktigaste verktygen
  • Hur du väljer kött som proffsen
  • Hur du förvarar kött som proffsen
  • Hur du förbereder kött som proffsen
  • Hur du tillagar kött som proffsen
  • Hur du serverar kött som proffsen
  • Kryddor, marinad, grunder
  • Om nöt, kalv, lamm, gris och fågel
  • Styckdetaljer – köttguiden

 

Trevlig läsning och lycka till i köket!

köttbok från proffsen
Beställ
Dela sida med andra
Köp