Provläs här! (821,3 kB)

Bli en ännu bättre och ännu mer inspirerad kock i ditt eget kök!

Lär dig laga mat som proffsen med Chef de Partie FISK. I den här boken hittar du praktisk kunskap och inspiration i massor – men inga recept. I stället får du veta hur yrkesverksamma kockar bär sig åt för att skapa matupplevelser på professionell nivå – och hur du också kan göra det. Fokus ligger på råvaran, grundkunskaper, tekniker och alla de där små knepen som gör stor skillnad.

Omslaget är laminerat för ökad tålighet i köket. Ett elastiskt band stänger ute fukt och skyddar från onödigt slitage när du bär med dig det här mångsidiga köksredskapet.

Chef de Partie FISK – direkt från proffsen:
Chef de Partie är en serie böcker från Professional Secrets. Innehållet är framtaget i samarbete med yrkesverksamma proffs och böckerna vänder sig till dig som vill veta hur det verkligen går till i ett restaurangkök av klass. Praktisk kunskap, mängder med inspiration och små knep som gör stor skillnad är vad det handlar om...

Kunskapen är uppdelad enligt den organisation – Köksbrigaden, på franska Brigade de Cuisine – som råder i professionella kök. Chef de Partie FISK är den andra boken i serien och lär ut vad en linjekock ansvarig för en fiskstation bör veta.

Ett axplock ur innehållet:

  • Köksbrigaden – vad är det?
  • De viktigaste verktygen
  • Hur du väljer fisk som proffsen
  • Hur du förvarar fisk som proffsen
  • Hur du förbereder fisk som proffsen
  • Hur du tillagar fisk som proffsen
  • Hur du serverar fisk som proffsen
  • Såser och andra grunder
  • Sötvattensfisk, saltvattensfisk, skaldjur
  • Fiskguide

 

Trevlig läsning och lycka till i köket!

fiskbok av proffs ps
Beställ
Prenumerera på vårt Nyhetsbrev
Dela sida med andra

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp