Provläs här! (821,3 kB)

Bli en ännu bättre och ännu mer inspirerad kock i ditt eget kök!

Lär dig laga mat som proffsen med Chef de Partie FISK. I den här boken hittar du praktisk kunskap och inspiration i massor – men inga recept. I stället får du veta hur yrkesverksamma kockar bär sig åt för att skapa matupplevelser på professionell nivå – och hur du också kan göra det. Fokus ligger på råvaran, grundkunskaper, tekniker och alla de där små knepen som gör stor skillnad.

Omslaget är laminerat för ökad tålighet i köket. Ett elastiskt band stänger ute fukt och skyddar från onödigt slitage när du bär med dig det här mångsidiga köksredskapet.

Chef de Partie FISK – direkt från proffsen:
Chef de Partie är en serie böcker från Professional Secrets. Innehållet är framtaget i samarbete med yrkesverksamma proffs och böckerna vänder sig till dig som vill veta hur det verkligen går till i ett restaurangkök av klass. Praktisk kunskap, mängder med inspiration och små knep som gör stor skillnad är vad det handlar om...

Kunskapen är uppdelad enligt den organisation – Köksbrigaden, på franska Brigade de Cuisine – som råder i professionella kök. Chef de Partie FISK är den andra boken i serien och lär ut vad en linjekock ansvarig för en fiskstation bör veta.

Ett axplock ur innehållet:

  • Köksbrigaden – vad är det?
  • De viktigaste verktygen
  • Hur du väljer fisk som proffsen
  • Hur du förvarar fisk som proffsen
  • Hur du förbereder fisk som proffsen
  • Hur du tillagar fisk som proffsen
  • Hur du serverar fisk som proffsen
  • Såser och andra grunder
  • Sötvattensfisk, saltvattensfisk, skaldjur
  • Fiskguide

 

Trevlig läsning och lycka till i köket!

fiskbok av proffs ps
Beställ
Dela sida med andra
Köp