PS SAUTEUSE

Den franska motsvarigheten till de asiatiska kökens wok. I den här oumbärliga, djupa stekpannan ska maten hoppa – ”sauter” på franska – under kort tid och serveras het.

Sautera mera

Den stora hemligheten är att protein ska få en hårdstekt yta utan att torka ut och bli segt. Och att grönsaker ska hinna bli heta utan att tappa spänsten och knaprigheten. Hög värme är ett måste.

Läs mer: Sautera som ett proffs.

För hemmaköket

PS sauteuse har optimal storlek för ett hemmakök. Rostfritt stål tål hårda tag, metallredskap och hög temperatur. Den tjocka, platta botten fungerar på alla värmekällor.

Fem lager metall

5 lager – 2 yttre lager rostfritt stål och en kärna av 3 lager aluminium – ger bästa möjliga egenskaper: Maximal upptagning och fördelning av värme, värmetolerans och stadga även vid höga temperaturer.

Proffsens tips medföljer:

  • Principerna för en sauteuse är desamma som för en wok. Rätt djup och rätt vinkel på kanterna är viktigt för rätt arbetssätt.
  • För snabb och ytlig tillagning på hög värme.
  • Teflon går bort eftersom det inte tål höga temperaturer
 

PS sauteuse:

  • Värmetåligt, stryktåligt rostfritt stål går lätt och snabbt att rengöra mellan de hastiga turerna på spisen.
  • Lätt att hålla och lätt att hälla.
  • Optimal lutning och rundning på kanterna för att maten ska fara runt på rätt sätt, men också för att förenkla arbetet med stekspadar och slevar.
  • För alla värmekällor inklusive induktion.
  • Levereras med lock – perfekt för bräsering.

Specifikationer:

  • Diameter top: 255mm,
  • Diameter botten: 180mm
  • Höjd: 76 mm
  • Material: 5 lager, 2 lager rostfritt stål och kärna av 3 lager aluminium

 

PS Sauteuse
Beställ
Dela sida med andra
Köp