PS STEKSPADE - 28 CM

Hur mycket kan man produktutveckla en stekspade? Massor, visar det sig. Det är en fråga om material, funktion och en och några skarpa insikter.

Tunn - inte vass

En tunn och smidig stekspade med ett ännu tunnare avslut. Den yttersta kanten är dock något rundad för att undvika att stålet är så vasst att det fastnar eller till och med skrapar bort den skyddande hinnan i en väl använd stålpanna.

Stål det enda rätta

Endast rostfritt stål tillåter den här optimala formen. Det blir både böjligt och tåligt och relativt lätt. (Plast kräver en tjockare konstruktion – och de flesta plastmaterial släpper dessutom kemikalier vid upphettning.).

Rätt lutning mot dropp

PS stekspade är skapt för att vila på kanten på en vanlig stekpanna. Lutningen är perfekt avvägd inåt så att eventuellt fett hamnar i pannan, inte utanför. Handtaget är stadigt, skönt att hålla och tål en hel del värme.

Proffsens tips medföljer:

  • Metall är det enda rätta.
  • En spade av metall kräver en stekyta av metall.
  • Kanten ska vara tunn, en balans mellan stabilitet och flexibilitet.

Läs mer om stekspadar.

PS stekspade:

  • Perfekt vinkel motverkar dropp vid lutning mot en vanlig stekpanna.
  • Optimal ”spade” för att komma åt under maten. Tunn kant – men rundad för att vara skonsam mot stekpannor.
  • Robust och tålig

Specifikationer:

  • 285 mm
  • Borstat rostfrittstål

 

 

Beställ
Dela sida med andra
Köp