Bli proffs i ditt eget kök

Matkunskap Köksredskap
black friday professional secrets

Det ser mörkt ut på fredag

Nov 23, 2020

Du får väl vårt nyhetsbrev med tips och inspiration från proffsen? Nu på (black) fredag kommer brevet även att innehålla en rabattkod som gäller i vår nyrenoverade webbshop...

Läs mer
Temperera choklad

Så tempererar du choklad

Nov 19, 2020

Hur och varför smälter proffsen sin choklad och häller ut den på en marmorhäll och skrapar och har sig innan de, till slut, gör sina bakverk och praliner? Professional Secrets har svaret.

Läs mer
Kött i ugn

Fem tips när du ska laga kött i ugnen

Nov 12, 2020

En fördel med att steka kött i ugnen är att det kan ske långsamt. Proteinet hettas upp sakta och det är lätt att kontrollera köttets exakta innertemperatur. Men lita inte på ugnens gradtal – lita på din köktermometer.

Läs mer
Fisk temperatur klar färdig termometer

Hur vet man när fisken är klar?

Nov 05, 2020

Vilken är rätt innertemperatur och hur ska köttet se ut? Det uttömmande svaret hittar du här på Professional Secrets.

Läs mer

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp