ÖVRIGA GRÖNSAKER

Varför en kategori som heter "Övriga grönsaker"? Därför att en del av dem är inte så lätta att placera i någon större grupp där alla medlemmar har liknande utseende och egenskaper. Och, till exempel, gurkväxter är ett knepigt gäng att placera i en grupp. En slanggurka har inte så mycket gemensamt med en pumpa – framför allt inte i köket.

Välja, förvara, förbereda, laga, servera

För att förenkla för dig har vi även byggt upp proffsens tips lite annorlunda: Du hittar rubrikerna VÄLJA, FÖRVARA, FÖRBEREDA, LAGA och SERVERA under respektive grönsak.

Om du tycker att vi tänker fel får du gärna höra av dig med en bättre indelning än vad vi har lyckats komma på. Å andra sidan kan du alltid använda textsök för att hitta den grönsak du letar efter. Då spelar tillhörighet mindre roll, det viktigaste är hur du får ut det mesta av grönsaken i din mat. Smaklig måltid!

Till guiden övriga grönsaker.

Beställ
Prenumerera på vårt Nyhetsbrev
Dela sida med andra

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp