Fågel - Kycklinglever
Var på djuret

KYCKLINGLEVER

En detalj på kycklingen som är värd mer uppmärksamhet än vad den får i Sverige.

Tänk på

Du får mycket smak och finess och näring för lite pengar.

Hur lagar man kycklinglever?

Kycklinglever har en mildare smak än lever från större djur, men den trivs med samma syrliga och pikanta smaker som annan inälvsmat. Och med mejram, soja och syrlig creme fraiche. 

Levern ska vara genomstekt – men inte så länge att den blir torr och grynig.

Finhackad kycklinglever (och gärna selleri) kan användas som smaksättare i köttfärssås.

Klassikern

Fettucine med kycklinglever.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev
Dela sida med andra

Beställ

Mer från Fågel

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp