Fågel - Kycklingvinge
Var på djuret

KYCKLINGVINGAR

En detalj på kycklingen som är värd mer uppmärksamhet än vad den får i Sverige.

Tänk på

Vingarna består till stor del av det feta, smakrika skinnet (vilket inte uppskattas av alla). En tillagningsform som ser till att allt skinn blir knaprigt och aptitligt är att föredra.

Hur lagar man kycklingvingar?

På grund av sin form och storlek är knapriga, frasiga kycklingvingar perfekte som ”finger food”. Stek, grilla eller fritera dem för att få en aptitlig, knaprig och gyllenbrun yta. Spara inte på saltet och kryddorna.

Fritera kyckling som proffsen

Klassikern

Marinerade, friterade Buffalo wings med Blue Cheese-dipsås. En kaloribomb som inte har tillträde till de finaste krogarna, men däremot till magen på kockarna som jobbar där.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev
Dela sida med andra

Beställ

Mer från Fågel

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp