Fågel - Vårkyckling
Var på djuret

VÅRKYCKLING

En portionsstor kyckling som kommer till våren.

Tänk på

Det här är ett ungt, mindre djur med milda smaker.

Hur lagar man vårkyckling?

En vårkyckling dyker traditionellt upp i butiken just vid denna årstid och är yngre och mindre vid slakt än en vanlig kyckling.

Låt vårkycklingen vara en av flera, rena smaker som alla får glänsa. Den håller portionsstorlek och blir en vacker del av tallrikens komposition. Fyll kycklingen (spritsa) med kycklingfärs, nötter, kryddor, gravy, selleri, grädde, osv, innan du tillagar den.

Klassikern

Ugnsstekt vårkyckling med primörer, eller sparris och en Chablissås. Ibland är det enklaste det godaste.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev
Dela sida med andra

Beställ

Mer från Fågel

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp